Γλυκά Νέρα: Νέα κρίσιμα στοιχεία στα χέρια των αρχών - «Μίλησαν» κινητό, κάμερα σαλονιού και τραπεζικοί λογαριασμοί


Ακόμα και εντός της ημέρας αναμένεται να φτάσουν στα χέρια των δικαστικών αρχών τα αποτελέσματα των ερευνών από τις ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά και κάμερες) και τους τραπεζικούς λογαριασμούς του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ύστερα από την εντολή των δικαστικών αρχών, που χειρίζονται την υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της, είχαν προχωρήσει στην άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου του πιλότου, αλλά και στην ενδελεχή εξέταση της κάμερας που βρισκόταν στο σαλόνι της μεζονέτας των Γλυκών Νερών.

Έτσι, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν αποκλείεται να προέκυψαν νέα δεδομένα που θα δώσουν επιπλέον στοιχεία για την άγρια δολοφονία, που συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Οι αρχές εξέτασαν τόσο τις κλήσεις που έκανε όσο και τις κλήσεις που δέχτηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα της δολοφονίας, αλλά και τα τηλεφωνήματα που είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες.

Επίσης, ελέγχθηκαν οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών τόσο του ίδιου αλλά και όσων διέθετε μαζί με την Καρολάιν.

Τέλος, οι ειδικοί εξέτασαν και την κάμερα του σαλονιού, προκειμένου να διαπιστωθεί πότε αυτή βγήκε από τη θέση της αλλά και αν συμπίπτουν οι χρόνοι με αυτούς που έχει αναφέρει ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη