Πολάκης σε Γεωργιάδη: Σε ποια τρύπα ήσουν χωσμένος, που τολμάς να πιάνεις στο στόμα σου το ναύαρχο;


Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί του Παύλου Πολακη κατά του Αδώνιδος Γεωργιάδη, με αφορμή τις δηλώσεις κατά του ναύαρχου Αποστολάκη για την άρνηση υπουργοποίησής του. 

Συνεχίζεται το σκληρό μπρα ντε φερ μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για το θέμα Αποστολάκη που προέκυψε μετά την άρνησή του να αναλάβει υπουργικό θώκο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τον ανασχηματισμό της 31ης Αυγούστου.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης κατά του Αδώνιδος Γεωργιάδη, με αφορμή όσα είπε ο υπουργός Ανάπτυξης το πρωί της Τετάρτης (01/09) κατά του Ευάγγελου Αποστολάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης έστρεψε τα πυρά του κατά του ναύαρχου Αποστολάκη, σχολιάζοντας ότι «το έβαλε στα πόδια στην πρώτη στρακαστρούκα» και ότι «δεν έπρεπε να γίνει ούτε καφετζής όχι αξιωματικός».

Ωστόσο, τα λεγόμενα του υπουργού Ανάπτυξης προκάλεσαν την «έκρηξη» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ξέσπασε μέσω ανάρτησης στο Facebook.

«ΑΚΟΥ τηλεβιβλιοπώλη πωλητή νανογιλέκων και αποτυχημένε μπουλντοζιέρη! Είσαι ένα ακροδεξιό μειράκιο της ιστορίας αυτού του τόπου! Επί Αποστολάκη το Όρουτς Ρέις δεν έκοβε βόλτες στο Αιγαίο. Επι ημερών σας σουλατσάριζε! Σε ποια τρύπα ήσουν χωσμένος τότε θαρραλέε πολεμιστή, που θα τολμήσεις να πιάσεις στο στόμα σου το Ναύαρχο που δεν σας βαστηξε φανάρι να ξεπλυθείτε από τον όλεθρο στην Εύβοια, στην Αττική και στην Ηλεία;;;;;», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη