Νέο «χτύπημα» Λατινοπούλου μετά τη δημοσίευση Μπογδάνου: «Έρχεται μαύρο μέλλον»


Η ίδια θέλησε να πάρει θέση στην υπόθεση που έχει προκύψει με το δημοσίευμα ιστοσελίδας, το οποίο παρέθετε έναν κατάλογο μαθητών σε νηπιαγωγείο μαζί με το όνομα της δασκάλας τους.

Σε νέα ανάρτηση που προκαλεί αντιδράσεις προχώρησε η πολιτεύτρια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη και προπονήτρια τένις, Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η ίδια θέλησε να πάρει θέση στην υπόθεση που έχει προκύψει με το δημοσίευμα ιστοσελίδας, το οποίο παρέθετε έναν κατάλογο μαθητών σε νηπιαγωγείο μαζί με το όνομα της δασκάλας τους, προκειμένου να αναδείξει το «οξύ δημογραφικό και κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργεί το μεταναστευτικό στην ελληνική πρωτεύουσα» και το οποίο αναδημοσίευσε από την πλευρά του και ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μπορεί να χαρακτήρισε λάθος στην ανάρτησή της στο Twitter, τη δημοσιοποίηση ονοματεπωνύμων στο διαδίκτυο και ειδικά παιδιών ωστόσο τα όσα έγραψε στη συνέχεια προκάλεσαν αντιδράσεις.

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

«Συμφωνούμε όλοι πως η δημοσιοποίηση ονοματεπωνύμων στο διαδίκτυο κ ειδικά παιδιών είναι λάθος. Είναι όμως γεγονός πως σε ορισμένες συνοικίες η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγεία δεν είναι Ελληνικής καταγωγής δείχνοντας το μαύρο μέλλον που έρχεται».

newpost.gr

Νεότερη Παλαιότερη