Πέθανε στη Θεσσαλονίκη γνωστός χειρουργός με κορωνοϊό, περιμένοντας να κάνει την τρίτη δόση


Πέθανε στη Θεσσαλονίκη γνωστός χειρουργός με κορονοϊό, ο οποίος είχε κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου και βρισκόταν σε αναμονή για την τρίτη δόση.

Ο Χρήστος Κωνσταντάρας, αναφέρει το grtimes.gr, ήταν καθηγητής Ιατρικής και χειρουργός στην κλινική Άγιος Λουκά». Ο γιατρός, που έπασχε από καρκίνο, είχε εμβολιαστεί με την πρώτη δόση στις 13 Ιανουαρίου και τη δεύτερη στις 3 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση της κλινικής:

Η διοίκηση και το προσωπικό της Κλινικής ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ, με ιδιαίτερα αισθήματα βαθιάς οδύνης, συμμετέχουμε στο πένθος για την αναχώρηση από τη ζωή του εκλεκτού και αξέχαστου συνεργάτη μας, χειρουργού Χρήστου Κωνσταντάρα. 

Ο Χρήστος Κωνσταντάρας, εξαιρετικά πεπειραμένος και άρτια καταρτισμένος χειρουργός, υπήρξε γιατρός υψηλοτάτου Ιπποκρατικού ήθους και συνεργάστηκε με τον «ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ» επί δεκαετίες, παράλληλα προς τη συνεπέστατη πανεπιστημιακή σταδιοδρομία του. Άνθρωπος προσηνής, πάντοτε χαμογελαστός, με διάθεση υπηρεσίας και προσφοράς, «έγραψε ιστορία» επί δεκαετίες, αφήνοντας μνήμη αγαθή σε όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Υποδειγματικός οικογενειάρχης, αφήνει πίσω του την εξαιρετική σύζυγό του και δύο παιδιά, γιο και θυγατέρα, προικισμένους χειρουργούς, που συνεχίζουν επάξια την οικογενειακή παράδοση. 

Η Κλινική μας χάνει τον πιστότερο και συνεπέστερο συνεργάτη της, που θα μείνει στη μνήμη και στην καρδιά μας για πάντα. Στη σύζυγο και στα παιδιά του εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και διαβεβαιώνουμε για την ολόψυχη συμμετοχή μας στο πένθος τους. Η μνήμη του Χρήστου Κωνσταντάρα, ανεπίληπτη, τιμημένη, μένει στην ιστορία μας


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη