Απίστευτο περισταστικό στη Σύρο: Τουρίστας έκλεψε αμάξι, το τράκαρε και το εγκατέλειψε φλεγόμενο (φωτό)


Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στη Σύρο το βράδυ της Δευτέρας. Ιρλανδός έκλεψε ΙΧ, το τράκαρε και το εγκατέλειψε.

Και κλέφτης και… ατζαμής ένας Ιρλανδός, ο οποίος έκλεψε ένα αυτοκίνητο από τη Σύρο και κατάφερε λίγη ώρα αργότερα να το τρακάρει.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας όταν στο «μάτι» του τουρίστα, μπήκε ένα αυτοκίνητο ιδιοκτησίας μίας νεαρής γυναίκας στο Γαλησσά της Σύρου. Ο ατζαμής… Ιρλανδός κατάφερε να αποσπάσει τα κλειδιά μέσα από το Bar. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, μπήκε στο όχημα κι έγινε κυριολεκτικά καπνός… Αφού λίγη ώρα αργότερα, το όχημα εξετράπη της πορείας του, ανετράπη στην περιοχή του Κινίου με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά.

Ο νεαρός δε σταμάτησε εκεί τη δράση του, καθώς άφησε το όχημα να φλέγεται, με τον φόβο να προκληθεί πυρκαγιά στη περιοχή. Το ευτύχημα είναι ότι εκείνη την ώρα είδε το όχημα να φλέγεται ενας επαγγελματίας οδηγός ταξί και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμούπολης, η οποία έφτασε άμεσα χωρίς να προλάβει να επεκταθεί πυρκαγιά.

Ωστόσο, μέχρι να λυθεί το μυστήριο για το τι έγινε ο οδηγός, αφού δεν υπήρχε κανείς στο σημείο, δημιούργησε μια αναστάτωση στους περαστικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, ο νεαρός Ιρλανδός κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το όχημα τραυματισμένος και να επιστρέψει με τα πόδια στο Γαλησσά με βγαλμένο ώμο, όπου και συνελήφθη από άντρες του τμήματος ασφαλείας.

Το περιστατικό το διερευνά η αστυνομία ενώ το όχημα της νεαρής κοπέλας καταστράφηκε ολοσχερώς.

Πηγή: cyclades24.gr


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη