Βίντεο ντοκουμέντο: Έπιασαν στα πράσα τη γιατρό με τον εικονικό εμβολιασμό – Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω η 75χρονη

Ακόμα μία απάτη με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού βλέπει το φως της δημοσιότητας και αυτή τη φορά αφορά το ΙΚΑ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Μάλιστα η Αστυνομία προχώρησε στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη μίας 75χρονης γιατρού η οποία σε συνεργασία με τη γραμματέα της έφτασαν στο εμβολιαστικό κέντρο και αφού συνεννοήθηκαν με τη νοσηλεύτρια προχώρησαν στον «μαϊμού» εμβολιασμό.

Η πλαστικός χειρουργός έπρεπε να διαθέτει το απαραίτητο πιστοποιητικό για να μπορεί να εισέρχεται στα χειρουργεία παρά το γεγονός ότι δεν ήθελε να εμβολιαστεί. Έτσι σε συνεννόηση με τη νοσοκόμα, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης τον συγκεκριμένο εμβολιαστικό χώρο. Όμως, αντί να δεχθεί το εμβόλιο, προχώρησε σε εικονικό εμβολιασμό, καταστρέφοντας έτσι τη δόση.

Η γιατρός, όμως, συνελήφθη και αυτό γιατί η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ είχε την πληροφορία. Έτσι τοποθετήθηκε κρυφή κάμερα στον χώρο, με τις εικόνες να πιστοποιούντον εικονικό εμβολιασμό, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύλληψη τόσο της 75χρονης γιατρού όσο και της γραμματέας της και της νοσηλεύτριας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν χθες, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, τρεις ημεδαπές για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, οι δυο ημεδαπές με τη συνδρομή της τρίτης, η οποία εργαζόταν ως νοσηλεύτρια σε Κέντρο Υγείας της Αττικής, πέτυχαν να βεβαιωθεί αναληθώς σε δημόσιο έγγραφο ότι εμβολιάσθηκαν κατά του κορωνοϊού.

Πιο αναλυτικά, η υπόθεση διερευνήθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, τα οποία τέθηκαν υπόψη αρμόδιου Εισαγγελέα και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Από την επακόλουθη έρευνα και τη συνδυαστική αξιολόγηση και μελέτη του προανακριτικού υλικού που συγκεντρώθηκε, προέκυψε η συμμετοχή των ανωτέρω ημεδαπών στην υπόθεση του εικονικού εμβολιασμού.

Από την έρευνα στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο εικονικός εμβολιασμός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα, τα οποία θα αποσταλούν για διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.

Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.»

newpost.gr


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη