Μήνυση 2,7 εκατ. ευρώ στη διευθύντρια του 2ου δημοτικού Θέρμης από πατέρα αρνητή

 

Ποσό οφειλής 2,7 εκατομμύρια και εδώ είναι ο προσωπικός μου λογαριασμός που θα πληρωθώ εγώ. Δε θα τα πάρει κάποιος άλλος τα λεφτά, εγώ θα τα πάρω

Αμετανόητος ο πατέρας – αρνητής, Ιωάννης Σαριαννίδης, εμφανίζεται πεπεισμένος ότι θα λάβει 2,7 εκατομμύρια ευρώ από τη διευθύντρια του 2ου δημοτικού Θέρμης γιατί του ζήτησε το αποτέλεσμα του self-test του παιδιού του.

«Χωρίς το παιδί σήμερα γιατί το παιδί πρέπει να ξεκουραστεί. Και τη Δευτέρα θα επανέλθουμε. Να δούμε τι θα γίνει και με το δικαστήριο την Παρασκευή που ορίστηκε δικάσιμος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο γιος του, μαθητής δευτέρας δημοτικού, ήταν εκείνος που ζήτησε να μη φοράει μάσκα. Μάσκα την οποία πάντως φορούσε αδιαμαρτύρητα την πρώτη βδομάδα του σχολείου.

«Η διευθύντρια είναι σε σοκ γιατί την πρώτη εβδομάδα το παιδί του ήρθε κανονικά στο σχολείο με μάσκα και σελφ τεστ και ξαφνικά χτες προέκυψε αυτό. Αν είχε πρόβλημα ο κύριος Σαρηγιαννίδης να το έλεγε από την αρχή και όχι μια εβδομάδα μετά», λέει η Ναταλία Ντορίτσα, πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

«Εφόσον το παιδί μου παραπονέθηκε πως δεν μπορεί να φορέσει μάσκα εγώ όφειλα να υποστηρίξω τη βούληση του παιδιού μου».

Ο πατέρας, που αναμένεται να δικαστεί μεθαύριο, δεν γνώριζε πως το παιδί του ήταν εκείνο που ζήτησε χτες από τις δασκάλες μάσκα για να παίξει με τους συμμαθητές του.

«Το παιδάκι κάποια στιγμή χτες ζήτησε από τις δασκάλες μάσκα για να πάει να παίξει με τους φίλους του».

Μετά το σόου με τη μήνυση στη διευθύντρια, ο εν λόγω γονέας υποστηρίζει ότι θα μηνύσει τον πρωθυπουργό και την υπουργό Παιδείας.

Καυχιούνται για τις μηνύσεις κατά εκπαιδευτικών
Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στην Επικράτεια με γονείς που μηνύουν τους δασκάλους των παιδιών τους για βασανισμό και εσχάτη προδοσία και στη συνέχεια καυχιούνται στα σόσιαλ μίντια.

«-Φίλε τους την έχωσα.

-Δηλαδή;

-Μήνυση στις τρεις νηπιαγωγούς του νηπιαγωγείου του γιου μου.

-Αυτόφωρο ήθελε φίλε. Αυτόφωρο-μήνυση-αγωγή

-Δεν έχει άλλους για να μείνουν με τα παιδιά…

-Ακόμα καλύτερα».

Δεν πρόκειται όμως για το μοναδικό περιστατικό στον Πύργο. Γονιός μήνυσε τον διευθυντή του δημοτικού Βαρβάσαινας με αποτέλεσμα ο εκπαιδευτικός να οδηγηθεί στον τμήμα.

Ο ίδιος μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

«Πήγαν έκαναν μήνυση σε μένα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, βασανισμό, εσχάτη προδοσία και λοιπά», λέει ο Βαγγέλης Νικολόπουλος – Διευθυντής δημοτικού Βαρβάσαινας.

Όπως αποκαλύπτει ο διευθυντής, το συγκεκριμένο παιδί και ο αδελφός του έμειναν στην ίδια τάξη πέρσι καθώς οι γονείς τους αρνούνταν να τα στείλουν με μάσκα.

«Η συγκεκριμένη οικογένεια δεν είχε στείλει το παιδί ούτε πέρσι. Ούτε σε μένα δημοτικό, ούτε στο γυμνάσιο (τον αδελφό του) εις γνώση τους ότι δε θα φορέσουν μάσκα και ας χάσουν τη χρονιά. Αυτοί ήταν ανένδοτοι χάνουν την ελευθερία τους, την προσωπικότητα τους. Τελοσπάντων την χρονιά την έχασε το παιδί γιατί συγκέντρωσε πάρα πολλές απουσίες».

Η φάμπρικα των μηνύσεων στα σχολεία
Το LIVE NEWS αποκαλύπτει τη φάμπρικα που έχει στηθεί γύρω από τις μηνύσεις αρνητών στους καθηγητές.

«Είναι ίδιες περιπτώσεις και προσκομίζουν τα ίδια χαρτιά. Δεν είναι δική τους η κίνηση. Κάποιος κρύβεται από πίσω. Κάποιοι».

Πάνω από 370.000 επισκέψεις έχει το μπλογκ που παρέχει έτοιμη τη φόρμα για τη μήνυση κατά εκπαιδευτικών.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ένας αρνητής γονιός είναι να συμπληρώσει τα στοιχεία του, το όνομα του σχολείου και την περιοχή.

«Σίγουρα δεν είναι δική τους (η πρωτοβουλία) γιατί είναι τυποποιημένα τα χαρτιά που προσκομίζουν. Τυποποιημένες οι κατηγορίες, τυποποιημένη η διαδικασία».

Τα αδικήματα για τα οποία εγκαλούν τους δασκάλους των παιδιών τους ίδια.

Βασανισμός, εσχάτη προδοσία, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.


Την παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσαν τα πρόσφατα επεισόδια σε Θεσσαλονίκη και Πύργο, με τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ζητά από τους συναδέλφους τους να δρουν άμεσα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Με παρέμβαση του Τάκη Θεοδωρικάκου, οι καθηγητές που μηνύονται δε θα σύρονται πλέον στο πλαίσιο του αυτοφώρου στα αστυνομικά τμήματα.

Κλείνουν τμήματα λόγω κρουσμάτων
Στη Θεσσαλονίκη στον δήμο Νεάπολης Συκεών, ήδη έχουν κλείσει δύο τμήματα του 10ου δημοτικού Νεαπόλεως, αφού στο ένα τμήμα, από τα 22 παιδιά νοσούν τα 12, εν στο άλλο από τα 20 τα 11.

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Σίμος Δανιηλίδης, δήμαρχος Νεάπολης Συκέων, τόνισε ότι κρούσματα υπάρχουν σε όλα τα σχολικά τμήματα των δημοτικών του δήμου.

«Σε όλα τα σχολεία του δήμου έχουμε από 4, 5, 6 κρούσματα θετικά σε κάθε τμήμα. Αυτό είναι προμήνυμα, αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση θα κλείσουν πολλά τμήματα».

Ο κ. Δανιηλίδης τόνισε πως: «δεν μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν τα σχολεία, αν δεν είναι εμβολιασμένο το προσωπικό» και ζήτησε από όλους να εμβολιαστούν καθώς «έτσι  δε θα ζήσουμε την φρίκη του περσινού φθινοπώρου».

megatv


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη