Υπόθεση Σεμέδο: Κατέθεσε η 16χρονη μάρτυρας – Τι είπε στην ανακρίτρια


Το κατώφλι της ανακρίτριας προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση Σεμέδο, πέρασε η 16χρονη φίλη της καταγγέλλουσας που ήταν μαζί της το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο σπίτι του 27χρονου Πορτογάλου αμυντικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη περιέγραψε στην ανακρίτρια ότι εκείνη τη νύχτα η 17χρονη είχε πιει αρκετά και όταν συνήλθε της είπε ότι δεν είχε ξεκάθαρη εικόνα για όσα είχαν συμβεί, αλλά με βεβαιότητα είπε ότι δεν ήθελε να βρεθεί ερωτικά με τον 40χρονο Νιγηριανό. «Δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με τους δύο κατηγορουμένους, αλλά για τον Νιγηριανό θυμόταν ότι σίγουρα δεν το ήθελε».

Μάλιστα, η 17χρονη φέρεται να είπε στη φίλη της ότι «ο ποδοσφαιριστής ήταν ωραίος, αλλά εκείνη την στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε». Η μάρτυρας επανέλαβε ότι η καταγγέλλουσα είχα τηλεφωνήσει σε φίλο της για να την πάρει από το σπίτι του ποδοσφαιριστή, αλλά εκείνος δεν έδωσε σημασία. «Πήρε ένα φίλο της μετά το σκηνικό με τον Νιγηριανό, αλλά εκείνος δεν ήρθε γιατί νευρίασε και της είπε να προσέχεις με αυτά που κάνεις», ενώ συμπλήρωσε πως «δεν ξέρω γιατί όταν της έλεγα κι εγώ να φύγουμε, δεν μου έλεγε να φύγουμε».

Η 16χρονη παραδέχτηκε ότι έστειλε μήνυμα στον Σεμέδο να συναντηθούν γιατί δεν ήξερε ότι η φίλη της βιάστηκε. Η καταγγέλλουσα υπέβαλε την μήνυση στο αστυνομικό τμήμα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, μετά από παρότρυνση της μητέρας της και σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε η 16χρονη: «Εάν πίστευα ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα δε θα κανόνιζα να βγω την επόμενη μέρα μαζί του. Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα μου είπε πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν».

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη