Κορωνοϊός: Άναψαν τα αίματα στην «Κοινωνία ώρα Mega» για τους εμβολιασμούς των υγειονομικών

«Άναψαν τα αίματα» το πρωί της Τρίτης (24/8) στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», με αιχμή του δόρατος τα νέα μέτρα της κυβέρνησης που βρίσκονται προ των πυλών. Καλεσμένοι στο πάνελ ήταν η Ματίνα Παγώνη – Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, ο Μιχάλης Γιαννακός – Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, ο Βασίλης Πρασσάς – Σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων και ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης.

Μετά την τοποθέτηση του κ. Πρασσά, ο Γιάννης Στρατάκης ανέφερε πως κάποιοι πολιτικολογούν. Στο σημείο αυτό, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος διέκοψε την συζήτηση, υπογραμμίζοντας πως «ο κ. Πρασσάς δεν το κάνει αυτό. Όποιος βγαίνει σε αυτή την εκπομπή δεν βγαίνει για να πολιτικολογεί και εγώ για τον Πρασσά το λέω αυτό». Κάπου εκεί ξεκίνησε η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανδρών… Οι κ.κ. Πρασσάς και Στρατάκης διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στη μέση να λέει «Γιάννη είσαι άδικος! Είσαι άδικος!».

Στην συνέχεια – μετά την έντονη τοποθέτηση του κ. Στρατάκη – η κ. Παγώνη πήρε τον λόγο και σημείωσε: «Δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση σε αυτό το επίπεδο! Στόχος αυτή τη στιγμή είναι να εμβολιαστούν και να μπορέσουμε να απελευθερωθούμε από μία μετάλλαξη η οποία είναι τόσο επιθετική».

Η κατάληξη τη
ς κουβέντας, ωστόσο, ήταν τρικούβερτος καβγάς τον οποίο έκοψαν οι παρουσιαστές στον αέρα, με την Ανθή Βούλγαρη να λέει: «Να μη συμβεί αυτό που είδαμε και στην κοινωνία. Αυτό που είδαμε τώρα στο παράθυρο, αυτός ο διχασμός, να μη συμβεί και στην κοινωνία».

Δείτε το βίντεο από το 15.16


Νεότερη Παλαιότερη