Στεφανία: Το νέο τηλεοπτικό βήμα μετά την Eurovision


Πριν λίγους μήνες ήταν συνεχώς στην επικαιρότητα αφού η Eurovision είναι ένας θεσμός με μεγάλη απήχηση. Λίγους μήνες αργότερα η Στεφανία εξαργυρώνει την δημοσιότητα και την  καλή παρουσία της στον μουσικό διαγωνισμό με μια παρουσία στην τηλεόραση.

Για την ακρίβεια, το κρατικό κανάλι της Ολλανδίας έχει κάνει πρόταση στην νεαρή τραγουδίστρια για να να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «Zapp Kids Top 20». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα της Ολλανδικής τηλεόρασης, αφού βρίσκεται στον αέρα για 18 χρόνια.

Το concept της εκπομπής θέλει την Στεφανία να επισκέπτεται σχολεία και άλλα πολυσύχναστα μέρη, με σκοπό να μάθει τα αγαπημένα τραγούδια των τηλεθεατών. Η εκπομπή έχει μεταδοθεί κατά καιρούς στην Γερμανία, τη Γαλλία και το Βέλγιο ενώ ο κόσμος καλείται να ψηφίσει μέσω μιας ειδικής εφαρμογής.

Η Στεφανία εμφανίστηκε ενθουσιασμένη για τη νέα αυτή δουλειά στην τηλεόραση. Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Ανυπομονώ πραγματικά να κάνω ένα πάρτι με τους καλεσμένους και τα παιδιά στα σχολεία αλλά και να ταξιδέψω σε όλη την Ολλανδία με το αυτοκίνητο της εκπομπής “KaraokeKidsTop20».

youfly.com


Νεότερη Παλαιότερη