Στο "σφυρί" βγαίνουν Ίντερ και Μίλαν


 Σειρά δημοσιευμάτων από την Ιταλία σημειώνουν πως η Ίντερ και η Μίλαν ετοιμάζονται να αλλάξουν ιδιοκτήτη, καθώς οι μεγαλομέτοχοι των δύο ιστορικών συλλόγων του Μιλάνου βάζουν τις ομάδες τους σε πωλητήριο. 

Η οικονομική εφημερίδα "Il Sole 24 Ore" και ο δημοσιογράφος Κάρλο Φεστ αναφέρουν για τους "νερατζούρι" πως η εταιρεία Suning, η οποία κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών, εδώ και καιρό αναζητάει αγοραστή μιας και η πανδημία του κορωνοϊού την επηρέασε σημαντικά από οικονομικής άποψης, γι’ αυτό και πούλησαν τους Χακίμι και Λουκάκου. Συνεπώς, εφόσον έρθει μία καλή πρόταση, οι Κινέζοι μεγαλομέτοχοι της Ίντερ, είναι έτοιμοι να την αποδεχθούν. 

Όσον αφορά τους "ροσονέρι" το επενδυτικό γκρουπ Elliott Management έχει θέσει ένα χρονικό "κύκλο" όσον αφορά την επένδυση που έκαναν στην ιταλική ομάδα και αυτή στο τέλος της. Άλλωστε η Μίλαν ήρθε στην κατοχή τους αφού ο προηγούμενος ιδιοκτήτης Γιονγκχόνγκ Λι αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω χρεών. Στόχος ήταν να κάνουν πιο ελκυστική την Μίλαν σε υποψήφιους αγοραστές κάτι που θεωρούν πως έχουν καταφέρει και με την έξοδο στο Champions League.

athlitikotetradio

Νεότερη Παλαιότερη