Κορωνο-λουκέτο στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζονται Γονίδης και Κιάμος - Δεν τηρούσαν τα μέτρα

Οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμα 10.000 ευρώ στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και επταήμερο λουκέτο.

Τσουχτερά πρόστιμα και επταήμερο λουκέτο  για μη τήρηση των υγειονομικών κανόνων πρόληψης από τον, επιβλήθηκαν στα μαγιαζιά που εμφανίζονται οι Πάνος Κιάμος και Σταμάτης Γονίδης. 

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου το Σάββατο το βράδυ των ειδικών κλιμακίων της ΕΛ.ΑΣ. στο "Ποσειδώνιο" όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος και το "Franjeliko", όπου τραγουδά ο Σταμάτης Γονίδης διαπιστώθηκε ότι πολλοί από τους θαμώνες διασκέδαζαν όρθιοι, κάτι το οποίο απαγορεύεται βάσει των ισχυόντων υγειονομικών κανόνων για τον Covid - 19.

Οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμα 10.000 ευρώ στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και επταήμερο λουκέτο.

Μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια των ελέγχων, πρόστιμα επιβλήθηκαν και σε ένα στριπτιζάδικο στη Θεσσαλονίκη, σε ένα κλαμπ στην Κέρκυρα με 1.000 ορθίους, αλλά και σε ένα πάρτι στο Βοτανικό, όπου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα μηχανήματα.

Αναλυτικά, χθες, Σάββατο 28 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 103.460 έλεγχοι, από τους οποίους οι 64.859 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά 300 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 9 συλλήψεις, ως ακολούθως:

168 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 145 πρόστιμα των 300 ευρώ και 23 των 150 ευρώ, ως ακολούθως:
49 στη Θεσσαλονίκη,
24 στη Στερεά Ελλάδα,
20 στην Ήπειρο,
20 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
16 στην Πελοπόννησο,
11 στη Δυτική Ελλάδα,
8 στη Θεσσαλία,
8 στο Βόρειο Αιγαίο,
6 στη Δυτική Μακεδονία,
5 στην Κρήτη και
1 στην Αττική.

Νεότερη Παλαιότερη