Πάτρα - Νοσηλεύτρια σε συνοδό καρκινοπαθούς: Εχετε κάνει εμβόλιο; Καλά να πάθετε. Σε δύο - τρία χρόνια θα είστε κι εσείς εδώ


Νοσηλεύτρια «αρπάχτηκε» με την κόρη καρκινοπαθούς όταν προσκόμισε τα επίσημα έγγραφα πως έχει εμβολιαστεί πλήρως, άρα θα μπορούσε να συνοδεύσει τον πατέρα της στη διαδικασία που θα ακολουθούσε.

Νέο περιστατικό υγειονομικού, που εργάζεται στην Πάτρα και τάσσεται κατά των εμβολίων, δημοσιοποιεί η εφημερίδα Πελοπόννησος. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό συνέβη πριν λίγο καιρό στο Τμήμα Χημειοθεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Νοσηλεύτρια «αρπάχτηκε» με την κόρη καρκινοπαθούς όταν προσκόμισε τα επίσημα έγγραφα πως έχει εμβολιαστεί πλήρως, άρα θα μπορούσε να συνοδεύσει τον πατέρα της στη διαδικασία που θα ακολουθούσε.

«Εχετε κάνει εμβόλιο; Καλά να πάθετε. Σε δύο – τρία χρόνια θα είστε κι εσείς εδώ», είπε η νοσηλεύτρια στην κόρη του ασθενούς. Η νεαρή δεν κάθισε με «σταυρωμένα τα χέρια»! Επιτέθηκε φραστικά στη νοσηλεύτρια και  ακολούθησε διαπληκτισμός, ενώ άναυδοι παρακολουθούσαν τη σκηνή άλλοι ασθενείς και οι συνοδοί τους.


Νεότερη Παλαιότερη