Πικάντικες πατάτες με ομελέτα

 


Υλικά

  • 2 πατάτες
  • 4 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 3 αβγά
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1/2 κ. γλ. τριμμένο κύμινο
  • 1/2 κ. γ. τριμμένο κόλιανδρο
  • 1/2 κ. γλ. κουρκουμά σε σκόνη
  • 1/2 κ. γλ. τσίλι σε σκόνη
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τρυπήστε τις πατάτες με ένα πιρούνι και τοποθετήστε στο φούρνο μικροκυμάτων στο δυνατό μέχρι να μαγειρευτούν εσωτερικά.
Βήμα 2
Ξεφλουδίστε τες και κόψτε σε κυβάκια.
Βήμα 3
Σε ένα τηγάνι προσθέστε 2 κ. σ. λάδι και ρίξτε τα αβγά ανακατεύοντάς τα.
Βήμα 4
Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και διατηρήσετε τα ζεστά μέχρι να ετοιμαστούν και οι πατάτες.
Βήμα 5
Σε μια κατσαρόλα ζεστάνετε το υπόλοιπο λάδι και προσθέστε το αλάτι, το κύμινο, τον κόλιανδρο, τον κουρκουμά και τη σκόνη σε τσίλι.
Βήμα 6
Προσθέστε τις πατάτες και σοτάρετε μέχρι να γίνουν τραγανές και να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα.
Βήμα 7
Σερβίρετε σε ένα πιάτο και απολαύστε με τα αβγά.

Νεότερη Παλαιότερη