Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στον Ωρωπό - Πως τους «ξετρύπωσαν» οι αστυνομικοί


Στην σύλληψη τεσσάρων ατόμων, τριών ανδρών και μιας γυναίκας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν στελέχη του τμήματος ασφάλειας Ωρωπού.

Τα τέσσερα νεαρά σε ηλικία άτομα, διακινούσαν ποσότητες κάνναβης σε Ωρωπό και Χαλκούτσι. Τα στελέχη της ασφάλειας, είχαν την πληροφορία, σχετικά με την δράση των ατόμων και εντόπισαν τις κατοικίες ενός Αλβανού 25 ετών στο Χαλκούτσι και ενός Έλληνα 26 ετών στα Νέα Παλάτια Ωρωπού.

Ακολούθησε πολυήμερη διακριτική επιτήρηση τους και διαπίστωσαν, πως αρκετά άτομα πραγματοποιούσαν ολιγόλεπτες «επισκέψεις» προκειμένου να προμηθευτούν ναρκωτικά.

Ακολούθησε οργανωμένη επιχείρηση όπου βρεθήκαν μεταξύ των άλλων ποσότητες κάνναβης, ποσότητα κοκαΐνης σε φιξάκια, έτοιμα για παράδοση και ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, πως όταν έλειπε από το σπίτι ο 26χρονος Έλληνας, εκεί διέμεναν δυο φιλικά του πρόσωπα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, 24 ετών αντίστοιχα, , οι οποίοι συνέχιζαν, κατ΄ εντολή του, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να «εξυπηρετούν» το πελατολόγιο του.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κων Αθηνών και παραπέμφθηκαν σε Τακτικό Ανακριτή για να απολογηθούν.

 newpost.gr


Νεότερη Παλαιότερη