Γαλάτσι: Συνελήφθη ο ένοπλος που πυροβόλησε ντελιβερά για έναν καφέ


Ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής συνελήφθη από την Αστυνομία με την κατηγορία ότι πυροβόλησε ντελιβερά στο Γαλάτσι για ασήμαντη αφορμή.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον αναζητούσαν εδώ και ημέρες βάζοντας στο μικροσκόπιο άτομο του συγγενικού του περιβάλλοντος για το οποίο υπήρχαν υπόνοιες ότι του παρέχει στέγη.

Αφού οι μυστικοί αστυνομικοί έθεσαν σε παρακολούθηση του σπίτι του συγγενή του συλληφθέντα, αντιλήφθηκαν κάποια στιγμή την παρουσία του και τότε πραγματοποίησαν επιχείρηση για τη σύλληψή του.

Τελικά τον αιφνιδίασαν, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να αντιδράσει. Το άτομο αυτό κατηγορείται ότι στις 14 Αυγούστου τσακώθηκε με ντελιβερά στο Γαλάτσι γιατί ο τελευταίος αρνήθηκε να ανεβάσει τον καφέ στον 3ο όροφο του σπιτιού του.

Συγκεκριμένα ζήτησε από τον διανομέα να του πετάξει τα κλειδιά από το μπαλκόνι, να ανοίξει την πόρτα της πολυκατοικίας και να του ανεβάσει τον καφέ.

Ο ντελιβεράς έφυγε χωρίς να παραδώσει τον καφέ και επέστρεψε στο μαγαζί όπου εργάζεται. Ο αλβανικής καταγωγής άντρας, ωστόσο, τον ακολούθησε, εισέβαλε στην καφετέρια και άρχισε να τον χτυπάει. Όταν ο διανομέας αντέδρασε, εκείνος έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε χωρίς ευτυχώς να τον πετύχει.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη