Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία στο φως – Οι υποψίες για πιθανό συνεργό του συζυγοκτόνου - Τι αναζητούν οι Αρχές


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, από το σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Το ερώτημα που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες είναι το κατά πόσο ο συζυγοκτόνος είχε συνεργό τόσο στη δολοφονία της άτυχης 20χρονης, όσο και το «θέατρο» που έπαιξε για 37 ημέρες, μέχρι την τελική ομολογία του.

  

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες της αστυνομίας δεν φέρεται να υπάρχει συνεργός στο έγκλημα, αλλά στην συγκάλυψη και στην σκηνοθεσία της «ληστείας» το μοιραίο βράδυ.

Τρεις καταθέσεις από συγγενικό πρόσωπο

Όπως μετέδωσε το Mega, αυτός είναι και ο λόγος που που συγγενικό πρόσωπο του δολοφόνου, έχει καταθέσει την τελευταία εβδομάδα τρεις φορές. Οι αρχές προσπαθούν να καταλάβουν κατά πόσο τον βοήθησε στο να αφαιρέσει στοιχεία από το σπίτι αλλά και να σκηνοθετήσει την υποτιθέμενη «ληστεία», που σύμφωνα με όσα ισχυριζόταν ο συζυγοκτόνος, κατέληξε στη δολοφονία της Καρολάιν.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία ερευνά τρία τηλεφωνήματα που υποστήριξε η κυρία Μυλωνοπούλου, η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, ότι έγιναν προς αυτήν καθώς ένα άτομο την απείλησε ότι θα την σκοτώσει αν δώσει πληροφορίες. Η αστυνομία εξετάζει κατά πόσο αυτό το άτομο είναι το ίδιο άτομο το οποίο έχει κληθεί για έρευνα.

Συγκεκριμένα, η κ. Μυλωνοπούλου είχε καταθέσει στην ασφάλεια, ότι δέχθηκε τρία τηλεφωνήματα από αριθμό με απόκρυψη και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής βρισκόταν ένας άνδρας, ο οποίος την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει, χωρίς να επεξηγεί τίποτα παραπάνω.

Αυτό εκλαμβάνεται από τις αρχές ως μια προσπάθεια να την τρομάξουν, ούτως ώστε να μην αποκαλύψει στην αστυνομία τι ακριβώς της είχε εκμυστηρευτεί η άτυχη 20χρονη για το δράμα που ζούσε μέσα στους τέσσερις τοίχους της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά και ότι ήθελε να φύγει.

 newpost.gr


Νεότερη Παλαιότερη