Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πέθανε ο 10χρονος που είχε παρασυρθεί από κύματα σε παραλία


«Έσβησε» ο
10χρονος που είχε παρασυρθεί από τα κύματα σε παραλία των Γουρνών στο Ηράκλειο της Κρήτης το περασμένο Σάββατο, καθώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Το παιδί, αρχικά διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ στη συνεχεία κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλευόταν μέχρι και σήμερα. 

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης, Γιώργος Χαλκιαδάκης. 

Το 10χρονο παιδί είχε παρασυρθεί από τα κύματα, με τον πατέρα του να το αντιλαμβάνεται και να πέφτει στη θάλασσα για να το σώσει.

Με τη βοήθεια και άλλων λουόμενων το παιδί βγήκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ τελικά κατάφεραν να επαναφέρουν τον σφιγμό του παιδιού. Αμέσως το μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για τις περαιτέρω εξετάσεις, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο πατέρας του παιδιού μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο καθώς στην προσπάθειά του να σώσει το παιδί χτύπησε σε βράχια με αποτέλεσμα να έχει εκδορές στο σώμα του.

Νεότερη Παλαιότερη