Αυτός θα είναι ο τίτλος της πρωινής εκπομπής του Star!


Με μεγάλη ανακούφιση κατέληξαν οι συντελεστές της νέας πρωινής εκπομπής του Star στον τίτλο που θα έχει, μετά το τέλος της «Φωλιάς των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου.

Ως γνωστόν o Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα, το αγαπημένο ραδιοφωνικό δίδυμο, με τους πιστούς ακροατές, που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στην περιφέρεια, θα είναι οι παρουσιαστές της ολοκαίνουριας, πρωινής εκπομπής του Star για την τηλεοπτική σεζόν 2021 – 2022!

Στο πάνελ της εκπομπής θα είναι η Τζώρτζια Γεωργίου που είναι και η μοναδική που έμεινε από το πάνελ της Φωλιάς των Κου Κου που παρέμεινε ενώ προστέθηκε και η Νανά Ηλιοπούλου. Φυσικά την παρέα ολοκληρώνει η Άση Μπήλιου που έτσι και αλλιώς αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του πρωινού του καναλιού τα τελευταία χρόνια.

Όλοι μαζί λοιπόν πρόσφατα πληροφορήθηκαν για τον τίτλο της εκπομπής που θα είναι, σύμφωνα με  πληροφορίες του gossip-tv, «Breakfast at Star». Οι ιθύνοντες κατέληξαν σε έναν καθαρά ξενόφερτο τίτλο, ελπίζοντας πως θα γίνει αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών την ερχόμενη σεζόν.


Νεότερη Παλαιότερη