Απίθανο περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά: Εξοργισμένος επιβάτης άφησε το self test σε δημοσιογράφο

Τα νέα μέτρα για τις μετακινήσεις από και προς τα νησιά φαίνεται πως δεν έγιναν αντιληπτά από όλους, με αποτέλεσμα ένα απίθανο περιστατικό το πρωί της Τρίτης (06.07) στο λιμάνι του Πειραιά.

Από τη Δευτέρα (05.07) έχουν αλλάξει οι κανόνες για το πώς μπορεί κανείς να ταξιδέψει προς τα ελληνικά νησιά. Οι πλήρως εμβολιασμένοι, έχοντας παρέλθει 14 ημέρες από τη δεύτερη δόση, και όσοι έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο, δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι περισσότερο παρά να επιδείξουν τα σχετικά έγγραφα.

Όσοι, όμως, δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να έχουν είτε PCR ή Rapid Test, 72 ή 48 ωρών αντίστοιχα, για να μπορέσουν να ταξιδέψουν. Αρκετοί θεώρησαν πως θα ήταν αρκετό και το self test για να μπορέσουν να μπουν στο πλοίο, όμως, αυτό δεν γίνεται αποδεκτό.

Ένα τέτοιο περιστατικό έγινε το πρωί της Τρίτης (06.07) στο λιμάνι του Πειραιά, όπως κατέγραψε ο δημοσιογράφος Λάζος Μαντικός που βρισκόταν στην πύλη Ε7. Ένας επιβάτης έφτασε με το self test στα χέρια ώστε να το πραγματοποιήσει μπροστά στους αρμόδιους που κάνουν τον έλεγχο. Να έβγαινε αρνητικό να το έβλεπαν και να τον άφηναν να ταξιδέψει. Κάτι τέτοιο δεν του το επέτρεψαν και φεύγοντας το έκανε «δώρο» στον ρεπόρτερ καθώς δεν τον άφησαν να ταξιδέψει!


Νεότερη Παλαιότερη