ΣΥΡΙΖΑ: Να απαντήσει άμεσα η κυβέρνηση αν με εντολή Χαρδαλιά παραβιάστηκαν τα υγειονομικά μέτρα


Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη να απαντήσει σε όσα του καταλογίζει το ρεπορτάζ και τον πρωθυπουργό να τον αποπέμψει από τη κυβέρνηση σε περίπτωση που αυτά ισχύουν

Σφοδρή επίθεση στη κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Νάσος Ηλιόπουλος, μετά το σημερινό ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών», σύμφωνα με το οποίο, με εντολή του Νίκου Χαρδαλιά, παρακάμφθηκαν τα πρωτόκολλα εισόδου στη χώρα μας για μέλη της αποστολής της τουρκικής ομάδας μπάσκετ Φενέρμπαχτσε, λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι της με τον Παναθηναϊκό.

«Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης ετοιμαζόταν να βάλει τη χώρα σε ένα από τα πιο μακροχρόνια και αποτυχημένα lockdown της Ευρώπης και στοχοποιούσε τους πολίτες για την αποτυχία του, ο κ. Χαρδαλιάς φέρεται να έδινε εντολή να επιτραπεί η είσοδος στη χώρα σε μέλη της αποστολής της Φενερμπαχτσέ που είχαν συμπτώματα κορωνοϊού και πυρετό», τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη να απαντήσει σε όσα του καταλογίζει το ρεπορτάζ και τον πρωθυπουργό να τον αποπέμψει από τη κυβέρνηση σε περίπτωση που αυτά ισχύουν.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει παρά να αποπέμψει τον κ. Χαρδαλιά, που δεν μπορεί πλέον να κουνά το δάχτυλο σε κανέναν. Και να απαντήσει στους πολίτες, ποιος είναι τελικά αυτός που κάνει υγειονομικό σαμποτάζ στη χώρα;», καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Η δήλωση Ηλιόπουλου

«Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης ετοιμαζόταν να βάλει τη χώρα σε ένα από τα πιο μακροχρόνια και αποτυχημένα lockdown της Ευρώπης και στοχοποιούσε τους πολίτες για την αποτυχία του, ο κ. Χαρδαλιάς φέρεται να έδινε εντολή να επιτραπεί η είσοδος στη χώρα σε μέλη της αποστολής της Φενερμπαχτσέ που είχαν συμπτώματα κορωνοϊού και πυρετό.

Οι διάλογοι που αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών για τις εντολές Χαρδαλιά και τα «πακιστανικά» τηλέφωνα που χρησιμοποιούν κρατικοί αξιωματικοί είναι σοκαριστικοί. Περιμένουμε τον κ. Χαρδαλιά να πάρει άμεσα θέση.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει παρά να αποπέμψει τον κ. Χαρδαλιά, που δεν μπορεί πλέον να κουνά το δάχτυλο σε κανέναν. Και να απαντήσει στους πολίτες, ποιος είναι τελικά αυτός που κάνει υγειονομικό σαμποτάζ στη χώρα;».

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη