Νέα συγκέντρωση αρνητών του εμβολίου στο Σύνταγμα - Επεισόδια. Δακρυγόνα και ρίψεις νερού


Νέα συγκέντρωση αυτή την ώρα από  αρνητές των εμβολίων  στο Σύνταγμα.

Ένταση μεταξύ αρνητών των εμβολίων και αντιεξουσιαστών  είχαμε πριν από λίγο στα Προπύλαια κατά την διάρκεια νέας διαδήλωσης τους ξανά σήμερα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αντιεξουσιαστές που βρέθηκαν κοντά στα Προπύλαια είχαν φραστικό επεισόδιο με αντιεμβολιαστές Κατά την διάρκεια της έντασης ένας αντιεξουσιαστής τραυματίστηκε ελαφριά.

Υπήρξε άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας, ενώ στους τραυματίες παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από κλιμάκιο του ΕΚΑΒ.

Πλήθος κόσμου, χωρίς μάσκα, αντιδρά και διαμαρτύρεται ξανά μια εβδομάδα μετά τη μεγάλη συγκέντρωση των αρνητών σε Σύνταγμα και Ομόνοια.

Η διαμαρτυρία γίνεται για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τον διαχωρισμό και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την πανδημία του κορονοϊού.

Επίσης για την  τροπολογία  που κατατέθηκε στη Βουλή με τις ρυθμίσεις για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού

Με ελληνικές σημαίες, σταυρούς και πανό που γράφουν συνθήματα όπως «Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό» και «Η ελευθερία δεν είναι δικαίωμα, είναι καθήκον», πολίτες ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται από τις 18:00 στο Σύνταγμα, με αίτημα «μια ζωή ελεύθερη όπως την αξίζουμε» όπως άλλωστε έγραφαν και στο κάλεσμά τους.


Νεότερη Παλαιότερη