Έγκλημα Δάφνη: Φώναζε βοήθεια - Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που αγνόησαν τις κλήσεις των γειτόνων


Σοκάρει η γυναικοκτονία στη Δάφνη. Ένας 40χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και μετά πήγε στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε

Συγκεκριμένα ο 40χρονος  μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 30χρονη γυναίκα του επειδή την ζήλευε παθολογικά.

Μάλιστα το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να καβγάδιζε συχνά.

Στις 11 Ιουλίου γείτονες του ζευγαριού ενημέρωσαν την αστυνομία γιατί το ζευγάρι καυβγάδιζε και άκουσαν τη 30χρονη να καλεί σε βοήθεια

Η αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, κατέβασαν το παράθυρο και έπειτα αποχώρησαν, με αποτέλεσμα χθες να διαταχθεί ΕΔΕ κατά των αστυνομικών γιατί δεν έκαναν εκείνο που έπρεπε να κάνουν.

Η συγκεκριμένη ένοικος που είχε καλέσει την αστυνομία περιέγραψε την αδιαφορία των αρχών, η οποία όλα όπως δείχνουν θα μπορούσε να είχε προφυλάξει την 30χρονη από την άγρια δολοφονία.

«Την αστυνομία την είχα καλέσει στις 11 Ιουλίου. Επειδή εκείνη την ημέρα είχαμε ακούσει μεγάλη φασαρία και την είχα ακούσει να φωνάζει βοήθεια, κάλεσα το 100 και έκανα καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Έδωσα το δικό μου κουδούνι γιατί είχαμε αλλάξει τα κουδούνια για να μπορέσουν να έχουν άμεσε πρόσβαση. Περίμενα στο μπαλκόνι, ήρθαν μετά από 25 λεπτά, το περιπολικό πέρασε, ανοίξαν τα παράθυρα, δεν κατέβηκε κάποιος και φύγανε».

Δεν ήταν η πρώτη φορά που τους είχαν ακούσει να τσακώνονται κι εκείνη την ημέρα αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία, καθώς θορυβήθηκε.


Νεότερη Παλαιότερη