Εφημερίδα των Συντακτών: «Βόμβα» κατά Χαρδαλιά! Πέρασαν μέλη της Φενέρ απ’ το αεροδρόμιο με πυρετό


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών ο Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε εντολή νε περάσουν από το αεροδρόμιο «Ελεύθεριος Βενιζέλος» μπασκτεμπολίστες της Φενέρμπαχτσε τον Οκτώβριο του 2020

Αποκάλυψη – βόμβα για τον Νίκο Χαρδαλιά από την «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της αποκαλύπτει, παρέμβαση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος φέρεται να δίνει εντολή να περάσουν από το «Ελεύθεριος Βενιζέλος» μπασκετμπολίστες της Φενέρμπαχτσε λίγες ημέρες πριν από αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την Euroleague τον Οκτώβριο του 2020, όταν 4 μέλη της αποστολής εντοπίστηκαν από τους ελέγχους να έχουν υψηλό πυρετό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το περιστατικό συνέβη λίγο πριν να ανακοινώσει, δηλαδή, η κυβέρνηση σκληρό lockdown με αυστηρά μέτρα εισόδου στην Ελλάδα.

Στα τηλεφωνικά μηνύματα που φέρνει στη δημοσιότητα η Εφ.Συν. εμφανίζεται να συνομιλεί ο αρμόδιος αξιωματικός της Πολιτικής Προστασίας με τον επικεφαλής της υπηρεσίας στο αεροδρόμιο.

Ο αξιωματικός φέρεται να μιλάει για την αποστολή της Φενέρμπαχτσε η οποία θα αγωνιζόταν με τον Παναθηναϊκό για τη Euroleague και του αποκαλύπτει πως τέσσερα άτομα της αποστολής έχουν πυρετό, με τον επικεφαλής να του απαντάει ότι η ομάδα μπορεί να περάσει, κάτι που αποτελεί «εντολή του Νίκου Χαρδαλιά» σύμφωνα πάντα με τα sms που παρουσιάζει η εφημερίδα.

Ο διάλογος έχει ως εξής, σύμφωνα με το δημοσίευμα:

Αξιωματικός: Τέσσερα άτομα συνοδείας από τη Φενέρ έχουν πυρετό!

Επικεφαλής: Να περάσει η ομάδα!

Αξιωματικός: Σίγουρα;

Επικεφαλής: Εντολή Χαρδαλιά, τελειώνετε, στο πακιστανικό το τηλέφωνο.

Σε δεύτερη συνομιλία εμφανίζεται άνδρας της πυροσβεστικής να προσπαθεί να αποτρέψει την είσοδο των ασθενών αθλητών με τον επικεφαλής να επιμένει στην εντολή του κάνοντας εκ νέου αναφορά σε «πακιστανικά» τηλέφωνα

Επικεφαλής: Να περάσει η VIP τις αφίξεις

Πυροσβέστης: Μην μπλέξουμε διοικητή, είναι και το ΕΚΑΒ εδώ.

Επικεφαλής: Σιγά μην μπλέξουμε. Οι άλλοι έκαψαν 100 άτομα και πήραν και βαθμό.

Πυροσβέστης: ΟΚ.

Επικεφαλής: Τελείωνε […] μόνο σε αυτό το κινητό γιατί στα δικά μας έχουμε στείλει πολλά.

Πυροσβέστης: ΟΚ.

Επικεφαλής: Πακιστάν ρε […].

Για την ιστορία στις 22 Οκτωβρίου ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ κερδίζοντας την με 82-68.

Πέντε ημέρες μετά εμφανίζεται το πρώτο κρούσμα στην ομάδα του ΠΑΟ, ενώ τη μεθεπόμενη ανακοινώνεται και δεύτερο επιβεβαιωμένα κρούσμα με αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αγώνας με την Ζενίτ.

Το δημοσίευμα της ΕΦΣΥΝ

Το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών
Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη