Έγκλημα Δάφνη: Μαρτυρικός ο θάνατος της 31χρονης -Τι έδειξε η ιατροδικαστική. Η ομοιότητα με της Καρολάιν

Μαρτυρικός ο θάνατος της  31χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στη Δάφνη.

Ο 40χρονος  έσφαξε τη σύζυγο του και έπειτα παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα

Η  γυναίκα φέρει 2 τραύματα στην τραχηλική χώρα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. 

Ενώ δεν φέρει ίχνη πάλης και πιθανότατα ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι χωρίς να μπορεί να διανοηθεί τι θα επακολουθήσει.

Ο θάνατός της σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ήταν μαρτυρικός καθώς χτυπήθηκε από ένα μαχαίρι 28 εκατοστών.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 39χρονο


Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία- οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας στον 39χρονο από τη Δάφνη που ομολόγησε ότι σκότωσε την 31χρονη σύζυγό του από ζήλια. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που αγνόησαν τις κλήσεις των γειτόνων

Στις 11 Ιουλίου γείτονες του ζευγαριού ενημέρωσαν την αστυνομία γιατί το ζευγάρι καυβγάδιζε και άκουσαν τη 30χρονη να καλεί σε βοήθεια

Η αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, κατέβασαν το παράθυρο και έπειτα αποχώρησαν, με αποτέλεσμα χθες να διαταχθεί ΕΔΕ κατά των αστυνομικών γιατί δεν έκαναν εκείνο που έπρεπε να κάνουν.

Η συγκεκριμένη ένοικος που είχε καλέσει την αστυνομία περιέγραψε την αδιαφορία των αρχών, η οποία όλα όπως δείχνουν θα μπορούσε να είχε προφυλάξει την 30χρονη από την άγρια δολοφονία.

«Την αστυνομία την είχα καλέσει στις 11 Ιουλίου. Επειδή εκείνη την ημέρα είχαμε ακούσει μεγάλη φασαρία και την είχα ακούσει να φωνάζει βοήθεια, κάλεσα το 100 και έκανα καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Έδωσα το δικό μου κουδούνι γιατί είχαμε αλλάξει τα κουδούνια για να μπορέσουν να έχουν άμεσε πρόσβαση. Περίμενα στο μπαλκόνι, ήρθαν μετά από 25 λεπτά, το περιπολικό πέρασε, ανοίξαν τα παράθυρα, δεν κατέβηκε κάποιος και φύγανε».

Δεν ήταν η πρώτη φορά που τους είχαν ακούσει να τσακώνονται κι εκείνη την ημέρα αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία, καθώς θορυβήθηκε.


Νεότερη Παλαιότερη