Ξέφρενο κορωνο-πάρτι εν πλω στη Ζάκυνθο με εισιτήριο 200 ευρώ – Επτά συλλήψεις


Επτά συνολικά συλλήψεις πραγματοποίησε χθες το απόγευμα το Λιμεναρχείο Ζακύνθου για διοργάνωση κορωνο-πάρτι σε τουριστικό πλοίο.

Αναλυτικότερα, άνδρες του Λιμεναρχείου Ζακύνθου διενέργησαν καταμέτρηση επιβατών και έλεγχο τήρησης μέτρων αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, πριν τον απόπλου του Ε/Γ -Τ/Ρ σκάφους, χωρίς να διαπιστωθούν παραβάσεις.

Λίγες ώρες αργότερα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ζακύνθου προσέγγισαν με ταχύπλοο σκάφος το ανωτέρω Ε/Γ -Τ/Ρ, όπου διαπίστωσαν ότι πραγματοποιείτο εκδήλωση διασκέδασης και ακολούθως το σκάφος, συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., οδηγήθηκε στο λιμάνι της Ζακύνθου.

Από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν τα μέλη του πληρώματος του εν λόγω σκάφους καθώς και ο νόμιμος εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ κινήθηκε και η διαδικασία επιβολής διοικητικού προστίμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράγοντας του νησιού, μιλώντας στην κάμερα του Alpha, αποκάλυψε ότι άτομα στον Λαγανά πουλάνε «μαύρα» εισιτήρια, χωρίς να είναι σφραγισμένα από την εφορία και χωρίς να είναι δηλωμένα πουθενά.

«Ανοίγονται λίγο με ένα καράβι και γίνεται το πάρτι, το οποίο περιλαμβάνει ό,τι μπορείτε να φανταστείτε» είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε μάλιστα ότι οι τιμές των συγκεκριμένων εισιτηρίων ξεκινούν από 50 ευρώ και μπορεί να φτάσουν ακόμη και τα 200.

 newpost.grΝεότερη Παλαιότερη