Ομολόγησε τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά ο σύζυγος της Καρολάιν


Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά καθώς ο 32χρονος πιλότος και σύζυγός της ομολόγησε ότι αυτός είναι ο δολοφόνος.

Ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας βρισκόταν για περισσότερες από έξι ώρες στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής προσπαθώντας να δώσει εξηγήσεις για τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

ΕΛ.ΑΣ: Γιατί τον φέραμε στην Αθήνα

«Εχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο», τόνισε σε έκτακτη ενημέρωση της ΕΛΑΣ, ο εκπρόσωπος Τύπου, Απόστολος Σκρέκας, ενώ προσέθεσε: «Ωστόσο περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο».

Στη συνέχεια, η επίσης εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Άννα Ευθυμίου, ανέφερε: «Σήμερα, πρωινές ώρες, ο 32χρονος σύζυγος μεταφέρθηκε από την Αλόννησο στη Σκιάθο, με πλωτό μέσο και από εκεί αεροπορικώς στην ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει».

Σημειώνεται πως ο 32χρονος πιλότος έφτασε από την Αλόννησο στην Σκιάθο με πλωτό μέσο και ακολούθως στην Αθήνα αεροπορικώς.

Οι αντιφάσεις του πιλότου συνοπτικά:

  • Η κάμερα στο ισόγειο κατέγραψε στις 12 τα μεσάνυχτα της 11ης Μαΐου, τον 32χρονο Μπάμπη με το παιδί στην αγκαλιά του. Στη 1:19 πμ η κάμερα στο ισόγειο διεκόπη οριστικά. Οι ληστές ήρθαν πολύ αργότερα σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει ο ίδιος ο πιλότος.
  • Είχε καταθέσει ότι τον έδεσαν πισθάγκωνα ενώ βρέθηκε ότι είχε δεθεί σε εμβρυακή στάση
  • Κατέθεσε ότι λιποθύμησε, αλλά απεδείχθη από την έρευνα ότι χρησιμοποιούσε το κινητό του
  • Κλείδωνε και ξεκλείδωνε το κινητό του αρκετές φορές ενώ υποτίθεται ότι ήταν λιπόθυμος και δεμένος πισθάγκωνα.

Νεότερη Παλαιότερη