Σταύρος Δογιάκης: Αυτοκτονία δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση – Βρέθηκε και δεύτερο σημείωμα


Τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης επιβεβαιώνουν ότι ο 53χρονος επιχειρηματίας Σταύρος Δογιάκης αυτοκτόνησε και ότι δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σορός του Σταύρου Δογιάκη φέρει δύο τραύματα από σφαίρες, μια στο στήθος και μία στο κεφάλι. Το τραύμα στο στήθος είναι διαμπερές και δεν μπορούσε να επιφέρει ακαριαίο θάνατο. Ενδεχομένως θα μπορούσε να προκληθεί θάνατος στη συνέχεια, από αιμορραγία.

Το δεύτερο τραύμα από όπλο ήταν στο κεφάλι και αυτό που επέφερε τον ακαριαίο θάνατο.

Επιπλέον, φαίνεται να έχει βρεθεί και δεύτερο σημείωμά του που εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του με το οποίο μετέβη στην περιοχή όπου έβαλε τέλος στη ζωή του. Το σημείωμα έχει απολογητικό ύφος -για την πράξη του- και φέρεται να ζητά συγγνώμη από τον αδελφό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε την Τρίτη νεκρός σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή. Ο 53χρονος βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα, με τραύμα στο κεφάλι, πιθανότατα από εννιάρι πιστόλι.

Οι τελευταίες στιγμές του επιχειρηματία

Ο Δογιάκης εντοπίστηκε νεκρός σε δασική περιοχή μεταξύ Γλυκών Νερών και Αγίας Παρασκευής, από περιπατητές στις 17:00 το απόγευμα. Ήταν πεσμένος μπρούμυτα και έφερε ένα τραύμα στο δεξί μέρος του κεφαλιού του. Επιπλέον, εντοπίστηκε πυρίτιδα στο δεξί του χέρι, ενώ σημειώνεται πως ο 53χρονος ήταν δεξιόχειρας.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Άμεσης Δράσης που απέκλεισαν τον χώρο. Ο Διογιάκης, άτομο με πλήθος γνωριμιών και μια ταβέρνα σημείο συνάντησης, πολιτικών, επωνύμων και celebrities, τις τελευταίες ημέρες εμφανιζόταν προβληματισμένος, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό, αν εκμυστηρεύτηκε σε κάποιο οικείο του πρόσωπο τι ήταν αυτό που τον προβλημάτιζε.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας, με ιδιόχειρο σημείωμα του, όρισε κληρονόμο του τον αδερφό του και στην συνέχεια εξαφανίστηκε έως την στιγμή που βρέθηκε νεκρός, έχοντας το πιστόλι της αυτοχειρίας στα δεξιά του.

Υπενθυμίζεται ότι έξω από την ταβέρνα του Δογιάκη, τον «Κρητικό», άγνωστοι είχαν εκτελέσει τον απόστρατο Εκαμίτη, Σπύρο Παπαχρήστου, την 1η Μαϊου του 2018, σε ένα ακόμη συμβόλαιο θανάτου στο χώρο της νύχτας.

newpost.gr


Νεότερη Παλαιότερη