Ξαναχτύπησε ο «αρχιμαφιόζος-βραχνάς» του Ερντογάν: Τους έβαζα λεφτά στο πορτμπαγκάζ - «Τζάμπα» οι προεκλογικοί καφέδες


Νέο πλήγμα για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από τον γνώριμο πια Τούρκο Αρχιμαφιόζο, Σεντάτ Πεκέρ, που δημοσίευσε το Σάββατο νέο βίντεο στο οποίο αναφέρεται σε σχέσεις κορυφαίων προσωπικοτήτων του AKP με το οργανωμένο έγκλημα.

Ειδικότερα σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ δημοσίευσε βίντεο για τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον γαμπρό του Ερντογάν, άνδρα που παντρεύτηκε την ξαδέρφη του Τούρκου Προέδρου. Δεν αναφέρθηκε προσωπικά στον Τούρκο πρόεδρο αφού από την Πέμπτη είχε πει ότι δεν θα το πλήξει για το επόμενο διάστημα επί… προσωπικού.

Ωστόσο μίλησε για τον Υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού υπογραμμίζοντας πως επιχειρηματίας καταζητούμενος για οργανωμένο έγκλημα τόσο από την Τουρκία όσο και από τις ΗΠΑ τον κλήθηκε στο ΥΠΕΣ ενώ καταζητούνταν εδώ και έξι μήνες.

Ο Σοϊλού φέρεται να του ζήτησε 45 εκατ δολάρια για να τον βοηθήσει και όταν έλαβε την αμοιβή του τα κατάφερε και διέφυγε στο εξωτερικό.

Είπε παράλληλα ότι βουλευτής έχει χρηματοδοτηθεί πολλές φορές από τον ίδιο τον μαφιόζο. «Του έβαζα λεφτά στο πορτμπαγκάζ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι όλοι οι καφέδες στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του AKP ήταν δικοί του. «Δικοί μου ήταν οι καφέδες από το δικό μου εργοστάσιο δεν πληρώσατε ποτέ», είπε.

Τέλος επέμεινε για τον γιο του Μπιναλί Γιλντιρίμ ότι εμπλέκεται σε εμπόριο ναρκωτικών.

 newpost.gr


Νεότερη Παλαιότερη