Χανιά: Στο ψυχιατρείο ο πατέρας της 11χρονης Ιωάννας - Επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτηματικά σχετικά με την αιτία θανάτου της 11χρονης στα Χανιά, αφού η υπόθεση δεν έχει ακόμα διαλευκανθεί. Την ίδια ώρα, οι γονείς του άτυχου παιδιού δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι το κοριτσάκι τους δεν είναι πια στη ζωή. 

Μάλιστα, ο πατέρας της 11χρονης που φέρεται να είχε παραβατική συμπεριφορά στο παρελθόν, μεταφέρθηκε σήμερα με εντολή εισαγγελέα στο ψυχιατρείο Χανίων προκειμένου να εξεταστεί, αφού φέρεται να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την κηδεία του παιδιού του.

Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα μετέδωσε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο άνδρας επισκέφτηκε χθες το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του άτυχου παιδιού και επιχείρησε να πέσει από το ίδιο σημείο, όμως ένας φίλος που ήταν μαζί του τον συγκράτησε.

Την ίδια ώρα, οι γονείς του κοριτσιού βρίσκονται σε «διαμάχη» για την επιμέλεια των άλλων δύο παιδιών τους. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στρατή Λημνιού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας κατέθεσε μήνυση κατά της εν διαστάσει συζύγου του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και αναμένεται να ζητήσει την επιμέλεια των άλλων δύο παιδιών του.

Ο δικηγόρος του πατέρα μιλώντας στην εκπομπή, ανέφερε ότι θα αιτηθεί την επιμέλεια και την «κατηγορεί» για παραμέληση, αφού η ίδια δεν ενημέρωσε τόσο τον πατέρα όσο και τις αρμόδιες αρχές για την εξαφάνιση του παιδιού.

madata.gr


Νεότερη Παλαιότερη