Οπαδοί του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Αθήνας με καπνογόνα ενόψει του τελικού με τον Ολυμπιακό

Παρά το γεγονός ότι ο τελικός του ΟΑΚΑ θα γίνει χωρίς κόσμο φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν συγκεντρωθεί έξω από τον Σύνδεσμο της Αθήνας.

Σε κλίμα τελικού έχουν μπει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, καθώς μία ημέρα πριν το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ οι «ασπρόμαυροι» μαζεύτηκαν έξω από τον σύνδεσμό τους στην Ομόνοια για να φωνάξουν υπερ της ομάδας τους.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες η αστυνομία επιστράτευσε και την Αύρα, ενώ οι υπήρχαν και ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ.

Η αστυνομία, πάντως, απαγόρευσε τις συναθροίσεις από σήμερα (21/5) στις 21:00 έως και την Κυριακή (23/5).

Η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, κατά το χρονικό διάστημα από 21:00 ώρα της 21/05/2021 ημέρα Παρασκευή έως και 06:00 ώρα της 23/05/2021 ημέρα Κυριακή, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Μάρνη (από τη συμβολή της με οδό 28ης Οκτωβρίου) – συνέχεια Καρόλου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αχιλλέως – αριστερά Κολωνού – αριστερά Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς) – Πλατεία Ομονοίας – Σταδίου – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Ζωοδόχου Πηγής – αριστερά Ανδρέα Μεταξά – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Σόλωνος – αριστερά Θεμιστοκλέους – δεξιά Ακαδημίας – Πλατεία Κάνιγγος – Χαλκοκονδύλη – δεξιά 28ης Οκτωβρίου (μέχρι τη συμβολή με Μάρνη).

Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην πόλη των Αθηνών, ενόψει της διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος, αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Ο.Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) την 22/05/2021 και 21:00 ώρα (κεκλεισμένων των θυρών), καθώς και της άφιξης περί των διακοσίων (200) οπαδών της «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» από τη Θεσσαλονίκη και τη συγκέντρωση τους επί της οδού Μενάνδρου αρ. 58 στην Αθήνα (Σύνδεσμος Φιλάθλων Π.Α.Ο.Κ.).

Επιπλέον, κατόπιν σχετικών πληροφοριών για επικείμενες αντισυγκεντρώσεις οπαδών άλλων ομάδων των Αθηνών στην ανωτέρω περιοχή, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για δημιουργία επεισοδίων μεταξύ τους».
 newsbeast.gr


Νεότερη Παλαιότερη