Αυτά τα σημάδια δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά στον γάμο σου

Μήπως νιώθεις πως δεν υπάρχει πλέον αγάπη και κατανόηση στον γάμο σου; Μήπως απλά μένετε μαζί λόγω ρουτίνας; Διαβάζοντας παρακάτω θα συνειδητοποιήσεις αν όντως κάτι πηγαίνει στραβά, αν και λογικά το νιώθεις ήδη. Ωστόσο αν θεωρείς πως ο γάμος σου περνάει κρίση τότε μπορείς να αποφασίσεις αν θα συνεχίσεις να είσαι σε αυτόν και να δουλεύεις για τη βελτίωσή του ή αν πρέπει να πας παρακάτω.

 Σημάδια που δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά στον γάμο σου, σύμφωνα με το faysbook.gr:

1. Πονάς συνέχεια κάπου

Το άγχος του να βρίσκεσαι σε μια σχέση που δεν σου ταιριάζει μπορεί να δημιουργήσει σωματικά προβλήματα, όπως πονοκεφάλους, διάρροια, ναυτία αλλά και πόνους στην πλάτη.

 2. Ο ένας από τους δυο σας , ή και ή δύο, φέρεται πολύ άσχημα στον άλλον

Ο μόνος λόγος για να φέρεσαι άσχημα μονίμως στον σύντροφό σου είναι επειδή δεν νιώθεις πλέον καλά απέναντί του.

3. Κριτικάρεις συνεχώς τον σύντροφό σου ή εκείνος εσένα

Η συνεχής κριτική είναι επίσης ένα κακό σημάδι που από μόνη της δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αλλά σε συνδυασμό με άλλα σημάδια μπορεί να αποδεικνύει κάτι το σημαντικό.

4. Δεν στρέφεσαι σε αυτόν όταν έχεις ένα πρόβλημα

Ποιοι είναι οι πρώτοι άνθρωποι στους οποίους στρέφεσαι όταν έχεις κάποιο πρόβλημα; Αυτοί είναι οι πιο κοντινοί σου και αν ο σύντροφός σου δεν είναι πλέον μέσα σε αυτή τη λίστα τότε αυτό κάτι σημαίνει για τη σχέση σας.

5. Νιώθεις ότι ο σύντροφός σου συνέχεια αμύνεται

Η άμυνα δεν είναι καλό σημάδι αλλά ούτε και η επίθεση, ειδικά στις ερωτικές σχέσεις.

Ίσως ήρθε η ώρα να κάτσεις και να συζητήσεις με τον καλό σου και μαζί να αποφασίσετε τι πρέπει να γίνει ώστε να βελτιωθεί η σχέση σας.


Νεότερη Παλαιότερη