Νατάσα Μποφίλιου: Εντυπωσιάζει η αλλαγή στα μαλλιά της και η απώλεια κιλών!


Η Νατάσα Μποφίλιου μετά το τέλος της… ατέλειωτης καραντίνας, μας έδειξε την ανανεωμένη εμφάνιση της ποζάροντας για το περιοδικό Elle. Η Νατάσα Μποφίλιου άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της, έχασε κάποια περιττά κιλά και είναι πιο όμορφη από ποτέ!

«Απλά άρχισα να προσέχω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου, δεν ήταν αυτοσκοπός. Όταν σταμάτησα για ένα χρόνο τις εμφανίσεις, δεν έτρωγα αργά το βράδυ όπως έκανα πριν και αυτό είχε αποτέλεσμα. Έτσι όμως ήμουν όταν ξεκινούσα, σε αυτά τα κιλά, αλλά μετά ξέφυγε το πράγμα…» αποκάλυψε στο περιοδικό.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία, η Νατάσα Μποφίλιου αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και επέλεξε να τα κάνει μελί και σε πιο γήινους τόνους, κάτι που της ταιριάζει απόλυτα!

«Όταν εν μέσω μιας πανδημίας προσλαμβάνουμε αστυνομικούς και όχι νοσηλευτικό προσωπικό, αυτό είναι μια επιλογή που σε κάθε νοήμονα και προοδευτικό άνθρωπο κινητοποιεί μια συγκεκριμένη διαδικασία σκέψης: ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια αμφισβήτηση και μια προσπάθεια καταπάτησης κάποιων δικαιωμάτων, που με πολύ αγώνα, αίμα και θυσία έχουν κατακτηθεί. Για όλο αυτό νιώθω μεγάλη ανασφάλεια. Κάθε πραγματικά προοδευτικός άνθρωπος αισθάνεται το ίδιο», ανέφερε επίσης η Νατάσα Μποφίλιου.


Νεότερη Παλαιότερη