Θλίψη για τον «Μητσούνη»: Έφυγε από τη ζωή ο ιδιοκτήτης θρυλικού καφέ στο Πόρτο Ράφτη – Το «αντίο» του Ρέμου

Έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς, ο  Γιώργος Γιαννάκης, ένας επιχειρηματίας που ξεχώρισε στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Γνωστός ο «Μητσούνης», ο Γιαννάκης, ήταν ιδιοκτήτης του ιστορικού μπαρ ρεστοράν «καφέ ντελ μαρ» στο Πόρτο Ράφτη, ένα παραθαλάσσιο μαγαζί που άνοιξε τις πόρτες του το 1997 και δεν σταμάτησε ποτέ να προσφέρει στιγμές διασκέδασης σε όλο τον κόσμο, αλλά και σε καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Τριαντάφυλλος και ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής.

«Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν υπόδειγμα επιχειρηματία, ένας άνθρωπος ο οποίος είχε δώσει μια άλλη ώθηση στα επιχειρηματικά δρώμενα στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη. Θέλω να πιστεύω όμως ότι το έργο του θα συνεχιστεί», λέει ο Γιάννης Δαβερώνης, πρόεδρος Ένωσης Εστιατορίων Αττικής στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Συντετριμμένος ο Αντώνης Ρέμος, αποχαιρέτησε τον φίλο του με μία φωτογραφία τους στα social media, ευχόμενος «Καλό Παράδεισο». Ο Γιώργος Γιαννάκης είχε συνδέσει το όνομά του με επιτυχημένα καφέ μπαρ και εστιατόρια, αφού εκτός από το ιστορικό «καφέ ντελ μαρ» είχε και το εστιατόριο «φύκι φύκι».

«Πάρα πολύ καλό και αγαπητό παιδί, πρόσχαρος, όπου είχε ασχοληθεί ως επιχειρηματίας ήταν επιτυχημένος. Πάντα με το χαμόγελο και κυρίως βοηθούσε πάρα πολύ κόσμο», λέει ο δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνος Αλαγιάννης.

newpost.gr


Νεότερη Παλαιότερη