Τραγωδία στις ΗΠΑ: Βγήκε να κουρέψει το γκαζόν και τον σκότωσαν μέλισσες – δολοφόνοι


Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 70χρονος άνδρας στο Τέξας, που δέχθηκε επίθεση από σμήνος μελισσών στην αυλή του.

Την περασμένη Δευτέρα, ο ηλικιωμένος άνδρας κούρευε το γκαζόν του, έξω από το σπίτι του στο Μπρέκενριτζ όταν του επιτέθηκαν σμήνος αφρικανικών μελισσών γνωστές και ως μέλισσες – δολοφόνοι.

Το τοπικό τμήμα πυροσβεστικής έγραψε στο Facebook ότι όταν αξιωματικοί κατέφτασαν στο σημείο, αντιμετώπισαν «πολύ επιθετική συμπεριφορά» από τις μέλισσες. Γιατροί ανακοίνωσαν πως ο άνδρας δέχθηκε πολλά τσιμπήματα και υπέστη καρδιακή ανακοπή. Το ιατρικό προσωπικό προσπάθησε να του σώσει τη ζωή αλλά ο άνδρας υπέκυψε.

Ένας πυροσβέστης έσωσε την σύζυγο του 70χρονου, αφαιρώντας τον προστατευτικό εξοπλισμό του και ντύνοντας με αυτόν την γυναίκα, βγάζοντάς την από το σπίτι. Επικράτησε πανικός στη γύρω περιοχή και αστυνομικοί και πυροσβέστες ενημέρωσαν πόρτα- πόρτα τους κατοίκους να μην χρησιμοποιούν μηχανήματα που κάνουν θόρυβο, έως ότου οι μέλισσες επιστρέψουν το μελίσσι τους και «ηρεμήσουν».

Σύμφωνα με το CNN, ένας ντόπιος μελισσοκόμος προσέφερε τις ειδικές υπηρεσίες του, βοηθώντας στον εντοπισμό του μελισσιού.

Ο Bobby Chaisson, διευθυντής επιχειρήσεων της Georgia Bee Removal, δήλωσε στο CNN ότι η συμπεριφορά για τις μέλισσες σε αυτό το μέρος της χώρας δεν είναι ασυνήθιστη.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη