Σαν την Χαλκιδική, δεν έχει! Όπου φύγει - φύγει! Ουρές χιλιομέτρων


Ουρές αρκετών χιλιομέτρων παρατηρούνται στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών στο ρεύμα με κατεύθυνση τη Χαλκιδική. Από τη μία οι αρκετοί ταξιδιώτες κι από την άλλη κάποια έργα συντήρησης (ξεκινά από το ύψος του εμπορικού κέντρου Cosmos και φτάνει μέχρι την αερογέφυρα του Ρυσίου στις παρυφές της ανηφόρας προς την Καρδία) δημιούργησαν ένα πολύ έντονο μποτιλιάρισμα.

Πρώτη μέρα άρσης των περιοριστικών μέτρων σήμερα κι αρκετοί μπήκαν στα αυτοκίνητά και ξεκίνησαν για τα εξοχικά τους. Η Χαλκιδική έχει την τιμητική της για τους Θεσσαλονικείς. Ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών.

Με προορισμό τη Χαλκιδική ξεκίνησαν σήμερα, πρώτη μέρα άρσης των περιοριστικών μέτρων, αρκετοί Θεσσαλονικείς. Από το πρωί αρκετοί μπήκαν στα αυτοκίνητά και ξεκίνησαν για τα εξοχικά τους.

Η κάμερα του ΑΝΤ1 κατέγραψε τις αντιδράσεις των πολιτών που δεν ήθελαν να χάσουν ούτε λεπτό. «Ούτε λεπτό δεν περιμένουμε παραπάνω. Χθες κάναμε και την δεύτερη δόση του εμβολίου και είμαστε πλήρεις», είπε ένας άνδρας, ενώ ένας άλλος τόνισε: «Δεν περιμέναμε; Όλος ο λαός το περίμενε. Ελευθερία μετά από τόσους μήνες φυλακή».

madata.gr

Νεότερη Παλαιότερη