Σοκ στη Λαμία: Σάτυρος σταμάτησε το αυτοκίνητο του στο κέντρο της πόλης και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται


Την ώρα που η είδηση του 22χρονου επιδειξία στη Νέα Σμύρνη συνεχίζει να απασχολεί τις δικαστικές αρχές στο φως έρχεται μία άλλη περίπτωση στη Λαμία με πρωταγωνιστή άνδρα 45-50 ετών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το lamianow τις τελευταίες ώρες το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνουν καταγγελίες κυρίως νεαρών ατόμων στην πόλη της Λαμίας, για έναν άνδρα περίπου 45-50 ετών που σταμάτησε το αυτοκίνητο του στην αρχή της Τρούμαν στην Πλατεία Λαού και ξαφνικά άρχισε να αυτοϊκανοποιείται.

Νεαρός που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, το βράδυ της Παρασκευής, περιγράφει στο Lamianow.gr: «Ήταν ένας φαλακρός άνδρας γύρω στα 45-50 ετών. Σταμάτησε το αυτοκίνητο του, ένα σκούρο μπλέ αυτοκίνητο ήταν, στην αρχή της Τρούμαν. Ξαφνικά άρχισε να αυτοϊκανοποιείται. Εκείνη την ώρα υπήρχε αρκετός κόσμος στο σημείο τόσο στο κοντινό καφέ όπου μαζεύεται και η νεολαία ενώ αρκετοί περπατούσαν κιόλας. Αποχώρησε από το σημείο μόνο όταν μαζεύτηκε μια ομάδα νεαρών γύρω από το αυτοκινήτό του και τον φώναζαν αφού είδαν τι έκανε. Λίγο μετά αποχώρησε από το σημείο».


Νεότερη Παλαιότερη