Καβγάς στον «αέρα» του Πρωινού ανάμεσα σε Σκορδά και Ουγγαρέζο: «Πετάς σπόντες, εγώ μιλάω ευθέως!»


Η σέξι τούρτα που προσέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στον σύντροφό της για τα γενέθλια του αλλά και η αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο θέμα, αποτέλεσαν αφορμή για συζήτηση και στον πάνελ της εκπομπής «Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης.

Η ένταση όμως δεν άργησε να ανέβει και να στηθεί καυγάς ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
Η Φαίη Σκορδά, θέλοντας να δώσει και μια άλλη οπτική στο θέμα, ανέφερε πως οι ίδιοι δεν μπορούν να πάρουν θέση καθώς δεν έχουν δει ολόκληρο το διάλογο που είχε η Ηλιάνα με τους συνεργάτες της.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όμως διαφώνησε.

«Δεν ξέρω πως ξεκίνησε η κουβέντα, γιατί ήταν λίγο αμήχανο το απόσπασμα που δείξαμε από την εκπομπή της Ηλιάνας. Προφανώς κάτι έγινε και γι’ αυτό σχολιάστηκε», ανέφερε η Φαίη Σκορδά, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να της απαντά: «Ρε παιδιά τι υπερβολικό, εμείς τι σχολιάζουμε εδώ πέρα δηλαδή, τη συνθήκη του Άμστερνταμ; Τα θέματα αυτά πέφτουν σε μια εκπομπή. Και εμείς σχολιάζουμε τέτοια θέματα».

Ωστόσο, η Φαίη Σκορδά συνέχισε λέγοντας: «Δεν ξέρω πώς ξεκίνησε η κουβέντα και πώς τελείωσε, γιατί είναι πώς το πλασάρεις το θέμα. Δεν είδαμε όλο το θέμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Μπορεί από πριν να είχαν κάτι άλλο και να πήρε αυτό μία επέκταση. Δεν ξέρω τι είχε γίνει πριν. Σαφώς και αυτή η τούρτα είναι πολύ περίεργη. Μου κάνει εντύπωση».

Ο καβγάς, όμως «φούντωσε» για τα καλά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να λέει: «Λες από που να ξεκίνησε η κουβέντα… Από πού να ξεκινήσει η κουβέντα ρε Φαίη, από τα θέματα που σχολιάζουμε όλοι. Πετάς σπόντες, εγώ μιλάω ευθέως. Σου λέω να μην πέφτεις από τα σύννεφα με την τούρτα γιατί και εμείς τούρτες σχολιάζουμε».


Νεότερη Παλαιότερη