Σε πελάγη ευτυχίας η Όλγα Κεφαλογιάννη - Έγκυος στο πρώτο της παιδί


Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μόλις λίγες ημέρες μετά το γάμο τους, η Όλγα Κεφαλογιάννη σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αποκάλυψε το χαρμόσυνο νέο.

«Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία», είπε και συνέχισε:

«Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος».

«Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα του Πάσχα η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν και την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

newpost.gr


Νεότερη Παλαιότερη