Πειραιάς: Τραγική κατάληξη για τον 27χρονο Γάλλο χορευτή – Εντοπίστηκε νεκρός


Με βάση τις πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα, το DNA έδειξε ότι ο σκελετός ανήκει στον 27χρονο χορευτή.

Τραγική κατάληξη έχει, όπως δείχνουν οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας, η υπόθεση εξαφάνισης του 27χρονου Γάλλου χορευτή που βρισκόταν στην Ελλάδα και διέμενε στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το anikolouli.gr, ο σκελετός που είχε βρεθεί σε ερειπωμένη έπαυλη στον Πειραιά ανήκει στον Γάλλο χορευτή, Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ.

Η υπόθεση είχε πάει στα «χέρια» του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής μετά από σχετική εισαγγελική παραγγελία.

Ο σκελετός είχε εντοπιστεί από παιδιά που έπαιζαν στα μισογκρεμισμένα κτίρια της πρώην Έπαυλης Μαυρομιχάλη, μέσα σε μία υδατοδεξαμενή.

Με βάση τις πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα, το DNA έδειξε ότι ο σκελετός ανήκει στον 27χρονο χορευτή.

Σε ό,τι αφορά τα αίτια του θανάτου, αναμένονται απαντήσεις, με τον ιατροδικαστή, πάντως, να μην έχει εντοπίσει κακώσεις στον σκελετό. Παράλληλα, σημειωτέον ότι εφ’όσον δεν υπάρχουν ιστοί, δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο 27χρονος που ζούσε στο Ρόσμπουργκ της Γαλλίας, είχε έρθει στην Ελλάδα στις 5 Ιουλίου 2020 και διέμενε σε πανδοχείο στον Πειραιά.

Στο δωμάτιό του στον Πειραιά είχαν εντοπιστεί τα προσωπικά του αντικείμενα, το κινητό και το διαβατήριό του, ενώ μαζί του φαίνεται πως έχει πάρει ένα σακίδιο πλάτης. Πριν φύγει, είχε ενημερώσει τους υπεύθυνους πως θα λείψει για δύο μέρες για διαλογισμό και θα επιστρέψει.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη