Νέα Σμύρνη: Δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή στον 22χρονο επιδειξία


Πλημμεληματική ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή άσκησε ο εισαγγελέας στον 22χρονο επιδειξία, που συνελήφθη έπειτα από την καταγγελία της 25χρονης γυναίκας από τη Νέα Σμύρνη για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο κατηγορούμενος παραπέμπεται να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο, ενώ δικαιούται να λάβει ολιγοήμερη προθεσμία για την δίκη του. 

Σημειώνεται πως ο νεαρός φοιτητής έχει αναγνωριστεί από πέντε γυναίκες για παρόμοιες επιθέσεις σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Ακρόπολη και Καλλιθέα

Και πέμπτη καταγγελία

Υπενθυμίζεται πως μία ακόμη καταγγελία η πέμπτη κατά σειρά έφτασε υπόψιν των αστυνομικών που διερευνούν τη υπόθεση του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης, ο οποίος έπεσε στα χέρια της αστυνομίας μετά από καταγγελία που έκανε μια κοπέλα την οποία παρενόχλησε φτάνοντας μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας της, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Πρόκειται για μια 27χρονη γυναίκα από την Κύπρο η οποία στο πρόσωπό του αναγνώρισε τον άνδρα που κινήθηκε εναντίον της τον Μάρτιο του 2020 ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου. Η γυναίκα όταν είδε το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στα social media, αναγνώρισε τον 22χρονο και άμεσα ενημέρωσε τις Αρχές μέσω email την εμπειρία που είχε με το συγκεκριμένο πρόσωπο ένα χρόνο πριν.

Τι είπε η γιαγιά του νεαρού

Ότι έπεσε από τα σύννεφα καθώς ο εγγονός της δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα ισχυρίστηκε η γιαγιά του 22χρονου που συνελήφθη μετά την καταγγελία κοπέλας για παρενόχλησή της στη Νέα Σμύρνη.

«Χθες είχε ρεπό δεν δούλεψε. Ήταν με το κορίτσι του. Βγάλανε το σκυλί και γυρίσανε. Όχι ότι είμαι γιαγιά να τον υπερασπιστώ αλλά επειδή εγώ ξέρω, είμαι εδώ μέσα στο σπίτι, εγώ τα ξέρω και τα προγράμματα τους και όλα τους. Διότι έχει και το κορίτσι του, δεν είναι ανάγκη να πάει να κάνει κάτι άλλο. Τι να σας πω. Δηλαδή πέφτω από τα σύννεφα. Εγώ ξέρω ότι έχει ένα ήπιο πλάσμα, μία κοπελίτσα, βγαίνουμε με τα σκυλιά τους, αυτό τον καιρό είναι με τα μαθήματα μέσα εδώ που κάνει. Δεν έχει δώσει κάτι, να είναι τύπος ή αναρχικός ή κάτι. Δεν είναι. Δεν δίνει δικαίωμα. Τίποτα. Το παιδί μας τελειώνει τώρα, φέτος θα τελειώσει μηχανολόγος αεροσκαφών και δουλεύει. Πηγαίνετε να ρωτήσετε στη δουλειά του, στην πλατεία», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στην τηλεόραση του Star η γιαγιά του 22χρονου επιδειξία.

newpost.gr


Νεότερη Παλαιότερη