Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία στο Κορωπί: Γιατί λογομάχησαν πατέρας και γιος

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την οικογενειακή τραγωδία, που εκτυλίχθηκε στο Κορωπί. Ένας 76χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του, έπειτα από έντονη λογομαχία που είχαν, λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας.

Καταλαβαίνοντας τι είχε κάνει πήρε ο ίδιος την αστυνομία και είπε: «σκότωσα τον γιό μου ελάτε να με συλλάβετε». 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 48χρονος γιος φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού, γεγονός που φαίνεται ότι αποτελούσε την βασική αιτία των συχνών καβγάδων μεταξύ των δύο ανδρών. Την ένταση στις σχέσεις τους, επιβεβαιώνουν και κάποιες μαρτυρίες γειτόνων τους.

Σήμερα το πρωί, πατέρας και γιος λογομάχησαν έντονα για μία ακόμη φορά. Ο 76χρονος πήρε μία κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε τον 48χρονο στην κοιλιά. Το θύμα έπεσε νεκρό στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, προηγήθηκε έντονη λογομαχία μεταξύ τους ενώ το θύμα που αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού, χειροδίκησε σε βάρος του πατέρα του.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν μια από τις πολλές διενέξεις που είχαν το τελευταίο διάστημα ενώ φέρεται να είχε χειροδικήσει πρόσφατα και κατά της μητέρας του...

Το θύμα ήταν πατέρας δυο παιδιών και διαζευγμένος και έμενε στο ίδιο σπίτι με τον πατέρα του και τον αδερφό του. 

Ο δράστης συνελήφθη, ενώ  ο χώρος στην οδό Αναγνώστου έχει αποκλειστεί. Οι αστυνομικοί θα μεταφέρουν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών τους κάλυκες και θα εξετάσουν κατά πόσο ο δράστης είχε άδεια για την κυνηγετική καραμπίνα.Νεότερη Παλαιότερη