Αμετανόητοι στην Πάτρα: «Ναι μωρέ θα κόψουμε» – Συνεχίζουν ακάθεκτοι τα κορονοπάρτι σε σπίτια

Δεν έχουν τέλος τα κορονοπάρτι στην Πάτρα

Μπορεί να είμαστε ένα βήμα πριν το πολυαναμενόμενο άνοιγμα δραστηριοτήτων, μπορεί να προετοιμαζόμαστε να περάσουμε ένα ακόμη Πάσχα μακριά από συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα, ωστόσο η δίψα ορισμένων για διασκέδαση στην Πάτρα, δεν λέει να κοπάσει.

Νέα βίντεο κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για βίντεο από τους ίδιους τους συμμετέχοντες σε «κορονοπάρτι» δεκάδων ατόμων σε σπίτι στην Πάτρα.

Μάλιστα, οι ίδιοι γράφουν στα βίντεο που αναρτούν «Ναι μωρέ θα κόψουμε», δείχνοντας ότι ακάθεκτοι συνεχίζουν να περνούν καλά, την ώρα που η κοινωνία ανυπομονεί να βγει όσο το δυνατόν πιο σύντομα από τα μέτρα και τους περιορισμούς.

Στα δυο βίντεο φαίνονται δεκάδες νεαροί, να διασκεδάζουν ξέφρενα ο ένας πάνω στον άλλον, με τη μουσική στη διαπασών, μέσα σε σπίτι στην περιοχή της Πάτρας.

Οι εικόνες ανησυχούν και τρομάζουν τη στιγμή που προσπαθεί να ελεγχθεί ο συνωστισμός κόσμου σε δημόσιους χώρους και την ώρα που η Πάτρα και η Αχαΐα δείχνουν μικρά και σταθερά σημάδια βελτίωσης της επιδημιολογικής τους εικόνας.

Δείτε τα βίντεο από το κορονοπάρτι το βράδυ της Τρίτης:

Με πληροφορίες από tempo24


Νεότερη Παλαιότερη