Νανά Παλαιτσάκη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Η παραίτηση «βόμβα»

Με αναρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, ενημέρωσε το κοινό της πως για λόγους υγείας, παραιτείτε από τα εργασιακά της καθήκοντα. 

«Εξιτήριο από το Ερρίκος Ντυνάν με το χαμόγελο του Διευθυντή Αιμοδυναμικού. Ευχαριστώ τους πάντες, γιατρούς, νοσηλευτές, φίλους. Η κατάσταση της υγείας μου σε συνδυασμό με το πολυετές αιματολογικό μου πρόβλημα, με κάνει να παραιτηθώ από τα εργασιακά μου καθήκοντα . Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου», έγραψε η Νανά Παλαιτσάκη.

Να υπενθυμίσουμε πως η δημοσιογράφος, εισηχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο (10.04.2021) ύστερα από σοβαρό καρδιακό επεισόδιο. Την Κυριακή το μεσημέρι, οι στενοί της συνεργάτες αποκάλυψαν ότι η κατάστασή της είναι σταθερή ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας, η ίδια η Νανά Παλαιτσάκη έγραψε το πρώτο της μήνυμα μέσω των social media, θέλοντας να καθησυχάσει τους ανθρώπους που την αγαπούν και την παρακολουθούν σε όλα αυτά τα χρόνια της δημοσιογραφικής της καριέρας.

Ολόκληρη η ανάρτηση της:

Εξιτήριο από το Ερρίκος Ντυνάν με το χαμόγελο του Διευθυντή Αιμοδυναμικου. Ευχαριστώ τους παντες, Γιατρους, νοσηλευτές,...

Δημοσιεύτηκε από Nana Palaitsaki στις Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021


Νεότερη Παλαιότερη