Ρέθυμνο: Καταδικάστηκε για ασέλγεια σε βάρος πέντε ανηλίκων ο 38χρονος καθηγητής

Ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Oρκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνης, ο 38χρονος σήμερα καθηγητής για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος πέντε ανήλικων παιδιών με το μικρότερο να είναι σε ηλικία 7 ετών.

Το δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο, 14 χρόνια κάθειρξη και εννέα μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 38χρονος είχε κριθεί προφυλακιστέος συνεπώς επιστρέφει στις φυλακές Τριπόλεως.

Η εκδίκαση της υπόθεσης σε πρώτο βαθμό είχε ξεκινήσει την Τρίτη 6 Απριλίου και ολοκληρώθηκε χθες Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος (κάτοικος περιοχής του Δήμου Πλατανιά), είχε συλληφθεί τον Απρίλιο του 2020 και μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Χανίων, είχε κριθεί ως προσωρινά κρατούμενος με κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για «προσβολή γενετήσιας πράξης σε ανήλικο».

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά, ο κατηγορούμενος με πρόσχημα την παροχή βοήθειας σε μαθήματα αγγλικών φέρεται να οδηγούσε τα ανήλικα παιδιά στο σπίτι του όπου διέμενε με τη μητέρα του και να προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος συνομιλούσε και μέσα από μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τα παιδιά με μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου ενώ είχε βρεθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και υλικό σεξουαλικού περιεχομένου στον υπολογιστή του.

Πηγή


Νεότερη Παλαιότερη