Επίθεση με καυστικό υγρό σε 25χρονη: Σοβαρά κενά εντοπίζουν οι Αρχές

Σοβαρά κενά στην κατάθεση της 25χρονης που δέχτηκε, όπως κατήγγειλε η ίδια, επίθεση από άγνωστο άνδρα με καυστικό υγρό στην Κυψέλη διαπιστώνουν οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση.

Είναι χαρακτηριστικό πως η νεαρή γυναίκα, που διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση για τον λόγο της παρουσίας της στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Παράλληλα, εντύπωση έχει προκαλέσει στα στελέχη της ασφάλειας που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της επίθεσης, το γεγονός πως η 25χρονη, δεν τους έχει γνωστοποιήσει την ταυτότητα του άνδρα που είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 25χρονη γυναίκα, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα της όταν αυτή περπατούσε στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη. Ένας άνδρας κατέβηκε από αυτό, της επιτέθηκε, την έριξε στο έδαφος και κάλυψε το πρόσωπό της με πανί το οποίο ήταν εμποτισμένο με καυστικό υγρό. Στη συνέχεια, μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε από το σημείο.

Τη γυναίκα εντόπισε διερχόμενος που ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο την παρέλαβε και την μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

newpost.grΝεότερη Παλαιότερη