Ο έφηβος Τριαντάφυλλος τραγουδά Φοβιτσιάρα μου στη Ρόδο. Επικό βίντεο

Τους τελευταίους μήνες ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται στην επικαιρότητα για τη συμμετοχή του στο Survivor, όπου βρίσκεται ακόμη τώρα, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες ο ντόρος γύρω από το όνομά του έχει γίνει ακόμη μεγαλύτερος.

Πολύ πριν αρχίσει να μοιράζει viral στιγμές στα social media με τη συμμετοχή του στο φετινό Survivor, o Τριαντάφυλλος το μακρινό 1977, έκανε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι σε μουσικές σκηνές του νησιού του, τη Ρόδο

Επιπλέον, σύμφωνα με το βιογραφικό του, ο Τριαντάφυλλος ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική, ακολουθώντας μαθήματα πιάνου, από την ηλικία των 8 ετών.

Ανάμεσα στις προσπάθειές του να ανελιχθεί φαίνεται πως ήταν και ένα τραγούδι πολύ πριν ανέβει στην Αθήνα και γίνει διάσημος μέσα από το πρώτο του άλμπουμ, με τίτλο «Βλέπω κάτι όνειρα».

Ο έφηβος Τριαντάφυλλος με κοντό μαλλί -να θυμίσουμε πως μας είχε συστηθεί με μακριά κόμη- τραγουδά «Φοβιτσιάρα μου» με φόντο μέρη του νησιού των Ιπποτών.

Το βιντεοκλίπ αλλά και οι ενδυματολογικές επιλογές του νεαρού «Ντάφυ» είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook, καθώς ο Τριαντάφυλλος έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο μέσα από τη συμμετοχή του στο «Survivor 4».

ourlife.grΝεότερη Παλαιότερη