$type=grid$la=hide$a=hide$cm=hide$count=3$sn=0$rm=0$show=home

Tα ζώδια σήμερα 4 Φεβρουαρίου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και έντονη θα είναι η διαίσθηση στα ζώδια, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός σε θέματα επαγγελματικά αλλά και οικονομικά. Θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα πρέπει να αξιοποιηθούν με αμεσότητα, οι συνεργασίες θα κυλήσουν ομαλά, στις συμφωνίες οι όροι που θα ακουστούν θα τηρηθούν. Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες και ιδιαιτέρως θερμές.

Προσοχή στον καχύποπτο τρόπο σκέψης δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στις αμφιβολίες, οι κτητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να αποφύγουν τα βιαστικά συμπεράσματα και τις σκηνές ζήλιας. Ελκυστικές θα είναι οι προσεγγίσεις, οι τολμηροί χαρακτήρες θα καταφέρουν να εκδηλωθούν και να λάβουν την ικανοποίηση που αναμένουν. 

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο τον Δία και τον Κρόνο είναι μία δύσκολη όψη, φέρνει εμπόδια, ενδεχομένως οι εξελίξεις να μην δρομολογηθούν κατά το προσδοκώμενο. Προσοχή στους εκνευρισμούς και στην εσωτερική σύγχυση, ελλοχεύει κίνδυνος για ρήξεις και αντιπαραθέσεις. Οι νευρικοί χαρακτήρες θα πρέπει να καλλιεργήσουν την υπομονή τους, αναγκαίο θα είναι να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό φέρνει εσωτερικές συγκρούσεις, οι δυσαρεστημένοι ενδεχομένως να μην καταφέρουν να κινηθούν με αυτοσυγκράτηση. Οι αντισυμβατικοί χαρακτήρες θα νιώσουν την ανάγκη να εξεγερθούν και να επαναστατήσουν ωστόσο προσοχή στις σπασμωδικές ενέργειες, ελλοχεύει κίνδυνος για λανθασμένες επιλογές. Ανάγκη θα υπάρξει για ελευθερία κινήσεων, οι ανεξάρτητοι χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να περιοριστούν ή να οριοθετήσουν τις βλέψεις τους.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε γεμίζει δυναμισμό και μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Το απόγευμα ενισχύει το συναίσθημα και τις ευαισθησίες σου δημιουργώντας την καλύτερη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Είναι πιθανό να χρειάζεται να ασχοληθείς με επαγγελματικές υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο. Σημαντικό είναι να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και να δείξεις αποφασιστικότητα καθώς είναι γεγονός ότι μπορείς να λάμψεις και να ξεχωρίσεις στο πεδίο της καριέρας σου.

Η μέρα είναι ιδανική για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου απολαμβάνοντας χρόνο μαζί του που είναι πολύτιμος για σένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που σου δίνει την αίσθηση ότι είναι ονειρική.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε βοηθά να κινηθεί σε οικογενειακά ζητήματα παίρνοντας πρωτοβουλίες για να κλείσεις θέματα του παρελθόντος. Επιδιώκεις να βρεθείς με το οικογενειακό περιβάλλον ώστε να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να προχωρήσεις σε σχέδια που έχεις σε ότι αφορά ζητήματα ακίνητης περιουσίας καθώς οι συζητήσεις που μπορεί να υπάρχουν είναι σημαντικές. Φρόντισε να μην επικεντρώνεσαι χάνοντας την αντικειμενικότητα σου αποκλειστικά και μόνο τις προσωπικές σου ανάγκες.

Έχεις ανάγκη από τρυφερότητα και ζεστασιά και αυτό μπορεί να τους προσφέρει μία μοναδική βραδιά με το ταίρι σου τον προσωπικό σου χώρο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα έχει έντονα την αίσθηση του γνώριμου και του οικείου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε βοηθά να προωθήσεις σημαντικά σχέδια και συζητήσεις σε εμπορικό επίπεδο. Το πιθανότερο είναι να επιλέξεις να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον για χαλαρές στιγμές και επικοινωνία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις αποφασιστικά σε συνεργασίες και συναλλαγές με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε εμπορικό επίπεδο καθώς ξέρεις τι ζητάς και τι θέλεις να πετύχεις στα επαγγελματικά σου. Προσοχή σε πιθανό εκνευρισμό ή υποκειμενισμό που θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Εκφράζοντας αυτά που σκέφτεσαι μπορείς να πετύχεις σημαντικά πράγματα στη σχέση σου που θα βοηθήσουν να σταθεροποιηθεί και να αναπτυχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν έντονα την προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα ενισχύει την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθησή σου σε σημαντικό βαθμό. Το απόγευμα απογειώνει τις αισθήσεις και δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για να προχωρήσεις σε πιθανές συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Είναι απαραίτητο παράλληλα όμως να μην εξιδανικεύεις τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι καθώς αυτό αργότερα μπορεί να σε απογοητεύσει. Προχώρησε με ρεαλιστικούς όρους.

Μπορείς να χαρείς την παρέα του συντρόφου σου και να ξεφαντώσεις μαζί του δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα καθώς η γοητεία και η ρομαντική σου διάθεση θα λειτουργήσουν σαν πόλος έλξης.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα εκτοξεύει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Το απόγευμα δημιουργεί έντονα τη διάθεση για να κλείσεις θέματα του παρελθόντος καθώς αυτό θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να κλείσεις υποθέσεις που έχεις αναλάβει εργασιακά. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η ανάγκη να εμπιστευτείς πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια. Προσοχή σε λάθη που μπορεί να έχουν κόστος.

Σου δίνεται η δυνατότητα να χαρείς μία ονειρική μέρα με το ταίρι σου χωρίς να αφήσεις ότι σε έχει πληγώσει στο παρελθόν να επηρεάσει την μεταξύ σας σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και απογειώνουν τον συναισθηματισμό και το καρδιοχτύπι. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το πρωί σου δίνει το ψυχικό σθένος να προχωρήσεις αφήνοντας πίσω καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει. Το βράδυ δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες για νέες συνεργασίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις σε ότι αφορά σχέδια και φιλοδοξίες που μπορείς να έχεις αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στην διαίσθηση σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε αυτούς που εξιδανικεύουν τις καταστάσεις και δεν σου δίνουν την πραγματική τους εικόνα. Εκεί μπορεί να γίνουν λάθη.

Οι κοινοί στόχοι με το ταίρι σου θα βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά και να απολαύσετε έντονα ρομαντικές στιγμές μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό περίγυρο που μπορεί να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μία άκρως τρυφερή προσωπική σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σε ενδιαφέρουν κυρίως κοινωνικές υποχρεώσεις ή εκδηλώσεις που πρέπει να παρευρεθείς. Το απόγευμα εξασφαλίζει ευχάριστες στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος που θα σε ανεβάσουν το κέφι κατακόρυφα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαγγελματικά ζητήματα που ακόμα εκκρεμούν και σε απασχολούν έντονα. Φρόντισε να περάσεις την ημέρα σου με όμορφο τρόπο καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να δεις με ξεκάθαρο βλέμμα και ψύχραιμη στάση πως πρέπει να προχωρήσεις.

Κάλο είναι να επιδιώξεις να έχεις στο πλευρό σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις το ταίρι σου γιατί είναι βέβαιο ότι μπορείτε να περάσετε μοναδικά μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που θα ανοίξουν ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο σε προσωπικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σε βοηθά να ανταποκριθείς στις δύσκολες καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Το απόγευμα απογειώνει την αισιοδοξία και την φαντασία σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου καθώς μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά σε επαγγελματικές επιλογές που πρέπει να κάνεις. Η έντονη ενεργητικότητά και η αποφασιστικότητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε ότι αφορά υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις και σε απασχολούν στο εργασιακό πεδίο.

Το κέφι και τα έντονα συναισθήματα μπορούν να οδηγήσουν σε υπέροχες στιγμές όπου θα ξεφαντώσεις και θα απολαύσεις την παρέα του προσώπου που βρίσκεται δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα έχουν έντονα την αίσθηση του ρομαντικού και του ιδανικού για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το πρωί εκτοξεύει την ψυχολογία σου στα ύψη και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Το απόγευμα σε βοηθά να εντοπίσεις βαθύτερους φόβους και ανασφάλειες που έχεις και να τα ξεπεράσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να κινηθείς σε οικονομικό επίπεδο έχοντας στο μυαλό σου ότι είναι προτιμότερο να δείξεις εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου. Προσπάθησε να μην δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που δεν έχουν ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί σου καθώς το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη.

Μην επιτρέπεις στην καχυποψία να κυριαρχήσει σε ότι αφορά τα προσωπικά σου, μπορείς να αφεθείς στο συναίσθημα πού θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα δημιουργούν έντονη αναστάτωση καθώς φέρουν στην επιφάνεια πρωτόγνωρα συναισθήματα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις σε βαθύτερο επίπεδο ζητήματα που απασχολούν την οικογένειά σου. Το απόγευμα απογειώνει την προσωπική σου ζωή ενισχύοντας την τρυφερότητα και τις ευαισθησίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις ακάθεκτος οικονομικές επιλογές και συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν καθώς έχεις την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείς και με θέματα ακίνητης περιουσίας ώστε να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις.

Μοναδικές στιγμές μπορείς να βιώσεις με το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αφήσεις τα συναισθήματα να σε κατευθύνουν, αυτό θα βοηθήσει τη σχέση να εκτοξευτεί στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα έχουν έντονα την αίσθηση του ονειρικού για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο καθοριστικές ευκαιρίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Το απόγευμα σε βοηθά να χαλαρώσεις σε καθημερινό επίπεδο και να αποβάλεις το άγχος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Γεγονός είναι ότι είσαι κινητικός και δεν θα διστάζεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε παίρνουν πιο κοντά σε επιτυχημένες νέες συνεργασίες. Οι συνθήκες στην καθημερινότητα εξομαλύνονται καθώς νιώθεις το άγχος να μένει στο περιθώριο, κάτι που σε ανακουφίσει ιδιαίτερα.

Υπάρχει πάθος και αισθησιασμός στην προσωπική σου ζωή και αυτό βοηθά να επικοινωνήσεις με έντονο τρόπο τα συναισθήματα που έχεις στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέα πρόσωπα που θα σε εντυπωσιάσουν με την αποφασιστικότητα και την ενεργητικότητά τους.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, το πρωί δεν αποκλείεται να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για οικονομικές συζητήσεις στο περιβάλλον της δουλειάς σου. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα τις καθημερινές και εργασιακές υποχρεώσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η γρήγορη αντίληψη που έχεις και η ικανότητα να ξεχωρίζεις με ευκολία πως πρέπει να κινηθείς στη δουλειά σε βοηθούν να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για υποχρεώσεις και αγγαρείες που σε απασχολούν. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες για συζητήσεις που θα φέρουν σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα.

Μην επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες που μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου καθώς χάνεις την ουσία και αυτό που σου προσφέρει πραγματικά το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη για αυτό και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να ξεκουραστείς παρά να φλερτάρεις

Όνομα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ,2463,ΑΝΔΡΑΣ,310,ΑΡΘΡΑ,813,ΑΣΤΕΙΑ,54,ΑΧΑΪΑ,544,ΓΥΝΑΙΚΑ,956,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,150,ΔΙΑΦΟΡΑ,447,ΔΙΕΘΝΗ,6280,ΕΘΝΙΚΑ,478,ΕΚΚΛΗΣΙΑ,94,ΕΛΛΑΔΑ,11441,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,464,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ,1178,ΕΡΓΑΣΙΑ,127,ΖΩΔΙΑ,742,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,926,ΚΡΗΤΗ,805,ΚΥΠΡΟΣ,909,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,103,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1164,ΠΑΙΔΙ,303,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,367,ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,442,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,522,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2742,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,477,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,179,ΣΙΝΕΜΑ,91,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,985,ΣΧΕΣΕΙΣ,383,ΤΑΞΙΔΙΑ,370,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1198,ΥΓΕΙΑ,1149,ΧΡΗΣΙΜΑ,386,AUTOMOTO,668,LIFESTYLE,493,MEDIA,1083,PEOPLE,104,VIRAL,329,
ltr
item
istioforos news : Tα ζώδια σήμερα 4 Φεβρουαρίου
Tα ζώδια σήμερα 4 Φεβρουαρίου
https://1.bp.blogspot.com/-yq7grYYywV4/YButSMpgZZI/AAAAAAADdyM/5CxjS-oK-fYsQzIPpAmRHe5HF00hprsFgCLcBGAsYHQ/s320/zodia-imerominies_b.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-yq7grYYywV4/YButSMpgZZI/AAAAAAADdyM/5CxjS-oK-fYsQzIPpAmRHe5HF00hprsFgCLcBGAsYHQ/s72-c/zodia-imerominies_b.jpg
istioforos news
https://www.istioforosnews.com/2021/02/t-4.html
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/2021/02/t-4.html
true
8450452528644144786
UTF-8
Loaded All PostsNot found any posts ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣυνέχεια..Reply Cancel replyDeleteby HomePAGESPOSTS View AllΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑARCHIVESEARCH ALL POSTSNot found any post match with your request Back Home THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKEDSTEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All CodeSelect All CodeAll codes were copied to your clipboardCan not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy