$type=grid$la=hide$h=420$a=hide$cm=hide$count=3$sn=0$rm=0$show=home

Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια - 2 Νοεμβρίου 2020


Διαβάστε πώς θα πάει η μέρα σας ανάλογα με το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σημερινή μέρα εντείνει την ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με πρόσωπα τουκοντινού περιβάλλοντος που σε γεμίζουν κέφι και νέες ιδέες. Η καλή σου διάθεσηδημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές συζητήσεις όπου θα χαλαρώσεις και θαπεράσεις όμορφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση μέσα στην ημέρα στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να σε οδηγήσει ναπροσπαθήσεις να επιβάλεις τις δικές σου απόψεις. Είναι το σημείο όπου θα υπάρξουνέντονες αντιπαραθέσεις με τους ανωτέρους σου που μπορεί να δημιουργήσουν κόντρες.Καλό είναι να τις αποφύγεις.

Μέσα στην ημέρα οι υπερβολές και η ένταση μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου.Αξιοποίησε το βράδυ για να δώσεις στο ταίρι σου να καταλάβει πόσο πολύ ενδιαφέρεσαι.Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει στη ζωή σου μέσα από το φιλικόπερίγυρο, αυτό που θα σε εντυπωσιάσει είναι η μοναδική επικοινωνία μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σήμερα εντείνεται η εσωτερική αναζήτηση σε ότι αφορά τις συναισθηματικές σουανάγκες και κατά πόσο αυτό που βιώνεις σε γεμίζει ασφάλεια και σταθερότητα.Παράλληλα η μέρα και σου δίνει ώθηση για να συμμετέχεις σε φιλικές παρέες ξεφεύγονταςαπό τις όποιες ανησυχίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αναποδιές που μπορεί να προκύψουν στα οικονομικά σου δεν αποκλείεται να σεαπογοητεύσουν, αξιοποίησε αυτή τη συγκυρία για να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητέςσου. Η ένταση στον επαγγελματικό χώρο οδηγεί σε συγκρουσιακές καταστάσεις πουαλλάζουν τη συμπεριφορά και τα δεδομένα σου.

Σκέφτεσαι έντονα αν το ταίρι που έχεις δίπλα σου μπορεί να καλύψει αυτά που ζητάς απόμία σχέση καθώς οι φόβοι γίνονται ισχυρότερη από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωποαπό το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει, προσοχή γιατί η ανάγκη να εμπιστευτείς είναιπιθανό να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψεις πραγματικά τι είναι αυτό πουμπορεί να εξελίξεις στη μετέπειτα πορεία σου. Παράλληλα το απόγευμα αυξάνει τηναυτοπεποίθηση και την ανάγκη να πετύχεις το καλύτερο δυνατό σε ότι αφορά τη δημόσιαεικόνα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος, όμως σουδίνεται η δυνατότητα να δείξεις πραγματικά τι αξίζεις και ποιες είναι οι ικανότητές σου. Προσοχή σε συγκρούσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τουςανωτέρους σου καθώς αυτό δεν θα λειτουργήσει ευνοϊκά για την επίτευξη των στόχων σου.

Επικεντρώνεσαι στις ανάγκες σου και αυτό μπορεί να ενοχλήσει τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα που μπορεί να τον αδικούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει, μην εγκλωβίζεσαι εγωκεντρικά σε αυτά που θέλεις καθώς το πιθανότερο είναι να χάσεις την ουσία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη να απομονωθείς από το ευρύτερο περιβάλλον σουκαθώς έρχονται στο μυαλό σου αναμνήσεις και πληγές που μπορεί να ταλαιπωρούν τηνψυχολογία σου. Η ενασχόληση με την τέχνη και τον εσωτερισμό θα απαλύνει τον πόνο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι εντάσεις με τους συνεργάτες σου δεν λένε να κοπάσουν καθώς πιθανό είναι ναπροκύψουν οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν. Με καλή διάθεση και από τις δύοπλευρές θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τις οποίες διαφωνίες βλέποντας την θετικήπλευρά των πραγμάτων. Μόνο έτσι θα προχωρήσετε σε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ένταση μπορεί να επικρατήσει μέσα στην ημέρα με το ταίρι σου καθώς νιώθεις ότιπροσπαθεί να σε καταπιέσει και να επιβάλλει τις προσωπικές του απόψεις στην σχέση σας.Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει τοενδιαφέρον και θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ανακινείς ζητήματα με φιλικά πρόσωπα που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει τοπροηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, το απόγευμα ενισχύει τη διαίσθηση σου, παράλληλαόμως ισχυροποιεί τους φόβους σου που εκδηλώνονται απότομα στο περιβάλλον πουκινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το αισθητήριο σου σε κατευθύνει μοναδικά σε οικονομικές συναλλαγές καιεπιχειρηματικές κινήσεις καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα ποια πρέπει να είναι τακατάλληλα βήματα για να επιτυχείς τους στόχους σου. Η ένταση με τους συνεργάτες σουθα φέρει ανατροπές σε σχέδια που δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστη την κοινή επαγγελματικήσας πορεία.

Προσοχή καθώς η επιθυμία να νιώσεις το απόλυτο πάθος με το ταίρι σου μπορεί να σεοδηγήσει σε εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαιαδέσμευτος/η είναι πιθανό πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον να δείξεισυναισθήματα για εσένα επανερχόμενος σε προηγούμενες προτάσεις του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, περνάς σε μία περίοδο όπου αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι η προσωπικήσου εξέλιξη και η δημόσια εικόνα σου. Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφήμε πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν για να βρεθείς πιο κοντά στην κοινωνικήκαταξίωση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σκέφτεσαι τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καθώς είναι απαραίτητο για εσένα ναανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει στο μέγιστο βαθμό. Οι συζητήσεις στον επαγγελματικόπερίγυρό μπορεί να εξελιχθούν θετικά καθώς τα σχέδιά σου βρίσκουν ανταπόκριση καιμπορείς να πείσεις τους ανωτέρους σου για τις δυνατότητές σου.

Επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες στη σχέση σου και αυτό μπορεί να είναι πολύ κουραστικόγια το ταίρι σου. Το να γκρινιάζεις δεν θα βοηθήσει να ξεπεραστούν πιθανά ζητήματα πουσε ενοχλούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η έρχονται στο προσκήνιο νέα πρόσωπα που θαδημιουργήσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα εντείνει την αισιοδοξία και την ανάγκη για διασκέδαση και φλερτ. Αυτό όμωςμπορεί να οδηγήσει στο να γίνεις αμελής στις υποχρεώσεις σου, κάτι που θα οδηγήσει σελάθη και θα εκτεθείς. Φρόντισε να παραμείνεις συγκεντρωμένος εκεί που πρέπει για να απολαύσεις τις ελεύθερες ώρες σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να αφοσιωθείς σε νομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή σεεπαφές με πρόσωπα του εξωτερικού που μπορεί να έχουν νέες προτάσεις για εσένα.Αξιολόγησέ ρεαλιστικά ποιες είναι αυτές που μπορεί να σε γνωρίσουν και άδραξε τηνευκαιρία για νέα ξεκινήματα και μονοπάτια στη ζωή σου.

Η επικοινωνία με το ταίρι σου είναι μοναδική και σου δίνει την ευκαιρία να κάνειςσημαντικές συζητήσεις για την κοινή σας πορεία. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό ναέρθει νέα γνωριμία στη ζωή σου που θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς υπάρχουνπροϋποθέσεις για να είναι μακροχρόνια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει την καχυποψία και τις ανασφάλειες καθώς μπαίνεις σε μίαπερίοδο που δεν θα εκφράζεσαι και προτιμάς να παρατηρείς τους άλλους και τις κινήσειςτους. Οι αμφιβολίες μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις δυναμιτίζοντας τις σχέσεις πουείναι σημαντικές για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να αντιληφθείς άμεσα πως πρέπει να κινηθείς σε εμπορικά ζητήματα για ναπάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μην χάσεις την ευκαιρία καθώς οι συμφωνίεςπου θα πετύχεις θα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες. Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσειιδανικά για αυτό καλά θα κάνεις να το ακούσεις.

Δεν πρέπει να αφεθείς στις ανασφάλειες και τους φόβους σου που μπορεί να παίξουναρνητικό ρόλο στην εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής. Αν είσαι αδέσμευτος/η ηεπικοινωνία με πρόσωπο που προκαλεί έντονο καρδιοχτύπι δημιουργεί τις προϋποθέσειςγια νέο ξεκίνημα που θα παίξει κομβικό ρόλο για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σε διακρίνει έντονη διάθεση διπλωματίας και κατανόησης προς όλους. Η ανάγκηγια επικοινωνία είναι διάχυτη καθώς μέσα από αυτήν μπορείς να δεις αν σε εκτιμούν και σευπολογίζουν οι γύρω σου. Αυτό είναι ένα κεφάλαιο που είναι εξαιρετικά σημαντικό γιαεσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις το κατάλληλο έδαφος για επιτυχημένες συνεργασίεςκαθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα τι είναι αυτό που καλύπτει τα πρόσωπα που θέλουν ναεμπλακούν στην επαγγελματική σου ζωή. Αυτό σε βοηθά να δώσεις τις απαραίτητες λύσειςκαι να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια αναίμακτα.

Μπορείς να συζητήσεις ότι σε απασχολεί με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, να είσαιβέβαιος ότι θα έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα δώσει ανανεωτική χροιά στησχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θαπρωταγωνιστήσει στη ζωή σου, καθώς εντυπωσιάζεις με τον τρόπο που φλερτάρει και τηνεπικοινωνιακή σου δεινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο να βρεις λύσεις στην καθημερινότητα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις πιθανές υποχρεώσεις που έχεις και μπορεί ναπαίζουν επιβαρυντικό ρόλο στην ψυχολογία σου. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων θασε βοηθήσει να κινηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία μέσα στην ημέρα να κάνεις τα απαραίτητα βήματα για να πετύχεις στις συνεργασίες σου, όμως δεν θα διστάσεις να προσπαθήσεις να επιβάλεις την άποψή σουπιέζοντας τους γύρω σου για το αποτέλεσμα που θέλεις. Αργότερα, βρίσκεις την αισιοδοξία σου και μπορείς να ηρεμήσεις απολαμβάνοντας αυτά που έχεις πετύχει.

Φρόντισε να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου και μην αφήσεις στην άκρη πιθανές λεπτομέρειες που σε ενοχλούν στη σχέση. Αν είσαιαδέσμευτος/η οι ανασφάλειες είναι έντονες και δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που μπορεί να προσφέρει πολλά και να καλύψει ότι σε φοβίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα αυξάνει κατακόρυφα την διάθεση για δημιουργία και διασκέδαση. Ηπαιδικότητα που εκδηλώνεις φτιάχνει το κέφι των προσώπων που σε ενδιαφέρει, όμωςφρόντισε να περιορίσει στην ανάγκη για αυτοπροβολή πού θα οδηγήσει σε υπερβολές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκκρεμότητες του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να λειτουργούνπιεστικά στην ψυχολογία σου. Μην χάνεις το κέφι σου καθώς αργά ή γρήγορα θα βρεις τιςαπαραίτητες λύσεις που θα είναι οι ενδεδειγμένες για να κλείσεις συγκεκριμένεςυποθέσεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα.

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να είναι εποικοδομητικές καθώς είσαι διατεθειμένοςνα δώσεις από την πλευρά σου εχέγγυα για ασφάλεια και σταθερότητα. Αν είσαιαδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν ναωριμάσεις και να περάσεις όμορφα μαζί τους.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα επικεντρώνει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου στο οικογενειακόπεριβάλλον και στο κατά πόσο αντιλαμβάνονται τις πραγματικές σου ανάγκες. Παράλληλα,το απόγευμα απογειώνει την ενέργεια και τον δυναμισμό και δημιουργώντας προϋποθέσεις για σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που σε διακρίνει θα παίξει σημαντικό ρόλο σε κινήσεις καιπρωτοβουλίες που θα επηρεάσουν τις συνεργασίες σου. Φρόντισε να αποφύγεις τηνεπιθετικότητα και τον παρορμητισμό που μπορεί να σε εκθέσουν καθώς βιάζεσαι και δενλειτουργείς λογικά χάνοντας έτσι σημαντικές ευκαιρίες.

Οι ευαισθησίες σου είναι χαρακτηριστικές, όμως ο εγωισμός μπορεί να δημιουργήσει δυσαρμονία και προβλήματα στη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κυκλοθυμία είναι έντονη και δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από αναμνήσεις του παρελθόντος που τριβελίζουν το μυαλό σου.

Πηγή: e-zwdia.gr

COMMENTS

Όνομα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ,1921,ΑΝΔΡΑΣ,305,ΑΡΘΡΑ,789,ΑΣΤΕΙΑ,52,ΑΧΑΪΑ,424,ΓΥΝΑΙΚΑ,949,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,121,ΔΙΑΦΟΡΑ,421,ΔΙΕΘΝΗ,5013,ΕΘΝΙΚΑ,407,ΕΚΚΛΗΣΙΑ,59,ΕΛΛΑΔΑ,9039,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,477,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ,928,ΕΡΓΑΣΙΑ,111,ΖΩΔΙΑ,665,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,696,ΚΡΗΤΗ,636,ΚΥΠΡΟΣ,842,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,90,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,930,ΠΑΙΔΙ,296,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,353,ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,380,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,507,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2396,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,455,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,177,ΣΙΝΕΜΑ,89,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,984,ΣΧΕΣΕΙΣ,381,ΤΑΞΙΔΙΑ,368,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1105,ΥΓΕΙΑ,1074,ΧΡΗΣΙΜΑ,371,AUTOMOTO,589,LIFESTYLE,433,MEDIA,919,PEOPLE,98,VIRAL,310,
ltr
item
istioforos news : Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια - 2 Νοεμβρίου 2020
Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια - 2 Νοεμβρίου 2020
https://1.bp.blogspot.com/-O5Yrc_xfZ_s/X5-sH91m_UI/AAAAAAADROw/zpFzSZQP_ac0ovixJ3jqbITYDNMHy4gNQCLcBGAsYHQ/s320/zodia-imerominies_b.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-O5Yrc_xfZ_s/X5-sH91m_UI/AAAAAAADROw/zpFzSZQP_ac0ovixJ3jqbITYDNMHy4gNQCLcBGAsYHQ/s72-c/zodia-imerominies_b.jpg
istioforos news
https://www.istioforosnews.com/2020/11/2-2020.html
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/2020/11/2-2020.html
true
8450452528644144786
UTF-8
Loaded All PostsNot found any posts ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣυνέχεια..Reply Cancel replyDeleteby HomePAGESPOSTS View AllΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑARCHIVESEARCH ALL POSTSNot found any post match with your request Back Home THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKEDSTEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All CodeSelect All CodeAll codes were copied to your clipboardCan not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy