$type=grid$la=hide$h=400$cm=hide$a=hide$count=3$sn=0$rm=0$show=home

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020


Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, επικοινωνείς με χαρακτηριστική ευκολία τα συναισθήματά σου και αυτό δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές προϋποθέσεις για εσένα και τα κοντινά σου πρόσωπα. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν λείπει καθώς σε βοηθά να αφουγκραστείς τις ανάγκες των άλλων.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Έξοδα μπορεί να υπάρξουν για να προμηθευτείς κάποια αγαθά που θα σε ευχαριστήσουν. Παράλληλα μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικές συζητήσεις για εμπορικές συμφωνίες. Ξέρεις τι θέλεις και θα φροντίσεις να το δείξεις και στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι.
Ερωτικά
Νιώθεις ότι μπορείς να απολαύσεις κάθε στιγμή χαράς με το ταίρι σου. Αυτό είναι αρκετό για να εντείνει τα συναισθήματα και να δημιουργήσει έντονα ρομαντικό κλίμα στη σχέση. Ο αδέσμευτος μπορείς να αξιοποιήσεις την επικοινωνία για να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Οι συζητήσεις σου φτιάχνουν το κέφι.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, βγαίνεις από την εσωστρέφεια, βρίσκεις την αυτοπεποίθησή σου και επιδιώκεις να εκφράσεις ανάγκες και επιθυμίες στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Δείξε προσοχή σε παρορμητικές διαθέσεις που θα προκαλέσουν προστριβές.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις ότι θέσεις ως στόχο και αυτό λειτουργεί ευεργετικά στις επιδιώξεις σου. Η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να σε οδηγήσει στο να σκέφτεσαι κινήσεις που μπορούν να έχουν σημαντική απόδοση, πρόσεχε όμως γιατί χρήζουν εξαιρετικού σχεδιασμού και όχι παρορμητισμού.
Ερωτικά
Οι κοινοί στόχοι που θέτεις με το ταίρι σου απογειώνουν την φαντασία σου και εκτοξεύουν τον ρομαντισμό στη σχέση. Είναι ιδανικό για εσένα το γεγονός ότι μπορείτε να λειτουργήσετε εξαιρετικά σε ομαδικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος μην χάσεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από τα παλιά που ανακινεί έντονα ένστικτα και πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Δίδυμε, είσαι το πρόσωπο που θα δημιουργήσει κλίμα χαράς στον φιλικό περίγυρο και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα επιδιώξουν να επικοινωνήσουν μαζί σου θέλοντας να τους μεταφέρεις την θετική σου διάθεση. Απόλαυσε το γεγονός ότι είσαι το κεντρικό πρόσωπο λόγω της αισιοδοξίας σου.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να σε ωθήσουν σε νέες σκέψεις για την επαγγελματική σου ζωή. Μπορείς να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου για να ξεχωρίσει, λόγω των ικανοτήτων σου.
Ερωτικά
Είναι σημαντικό για εσένα να αντιληφθεί το ταίρι σου τι ζητάς από μία σχέση και θα επιδιώξεις με συζήτηση και κατανόηση να καλύψεις τις ανάγκες σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε παρακινεί με την παρουσία του για μία νέα προσπάθεια στη ζωή σου, γεμάτη υποσχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η αισιοδοξία κυριαρχεί και δεν αποκλείεται να εκπλαγείς από την επικοινωνία προσώπων του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος που σε γεμίζουν χαρά με τις ευχές τους. Η δοτικότητα που σε χαρακτηρίζει εκδηλώνεται σε όλα τα επίπεδα και εντυπωσιάζει.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Μπορείς να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν σε επαγγελματικό επίπεδο και πιθανά να φέρουν θετικό αποτέλεσμα και σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Είναι ξεκάθαρο ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει και διεκδικείς με πάθος αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν.
Ερωτικά
Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου και είναι βέβαιο ότι αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, καθώς γεμίζεις την σχέση με χαρά και έντονα συναισθήματα. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν σου θα εκτοξεύσει το κέφι στα ύψη.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, η ημέρα απαιτεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του φιλικού περίγυρου και του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Αυτό δημιουργεί ιδιαίτερα χαρούμενο και αισιόδοξο κλίμα και η επικοινωνία μαζί τους είναι ανάσα για τις δυσκολίες της συγκεκριμένης περιόδου.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να καταστρώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες. Αν βάλεις στο μυαλό σου την διεκδίκηση καλύτερων οικονομικών όρων στον επαγγελματικό χώρο να ξέρεις ότι μπορείς να το πετύχεις έχοντας τον κατάλληλο χειρισμό.
Ερωτικά
Το κέφι εναρμονίζεται με τον αισθησιασμό και δίνουν την ευκαιρία στη σχέση σου να απογειωθεί, καθώς θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που ανακινεί πρωτόγνωρα συναισθήματα με την άφιξή του στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις κυριαρχούν καθώς είναι εξαιρετικά σημαντικές για εσένα. Η επικοινωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου λειτουργεί αναζωογονητικά και δίνει την ευκαιρία για να ειπωθούν σκέψεις και απόψεις που θα εξελίξουν τις σχέσεις.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Είναι πιθανό να υπάρξουν επαφές μέσα στην ημέρα με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα δρομολογήσουν σημαντικές συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα. Μην χάσεις την ευκαιρία να εκφράσεις τις ανάγκες σου καθώς είναι πιθανότατο να γίνουν πλήρως αποδεκτές.
Ερωτικά
Η έντονη ανάγκη για συντροφικότητα και όμορφες στιγμές μπορεί να σε οδηγήσει σε όμορφες εκπλήξεις που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που θα σε αιφνιδιάσει με τις διαθέσεις του για εσένα και θα σε γεμίζει αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, ερχόμενος σε επαφή με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα ενισχύει την θετική ψυχολογία σου και δημιουργεί κλίμα χαράς και αισιοδοξίας στις σχέσεις. Είναι σημαντικό ότι χαίρεσαι να εκφράζεις τα συναισθήματα και την αγάπη που νιώθεις προς τα πρόσωπα που κυριαρχούν στη ζωή σου.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Οι οικονομικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σου φαίνεται να έχουν θετική εξέλιξη καθώς υπάρχει εκατέρωθεν καλή διάθεση για λύσεις και θετικές πρωτοβουλίες. Ικανοποιείσαι από το αποτέλεσμα αυτών που έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις καθώς βλέπεις την αποδοχή των γύρω σου.
Ερωτικά
Εκφράζοντας συναισθήματα και σκέψεις έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και δημιουργείται έντονα ευχάριστη και αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα μεταξύ σας . Ο αδέσμευτος νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σου προκαλεί έντονο καρδιοχτύπι, επεδίωξέ το και δεν θα χάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, το κέφι δεν σε εγκαταλείπει και αυτό δημιουργεί έντονα αισιόδοξη ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η συγκυρία είναι ιδανική για να περάσεις όμορφα και να εκφράσεις πιθανές ανασφάλειες που έχεις. Να είσαι βέβαιος ότι θα φροντίσουν να σε καθησυχάσουν.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου είναι εξαιρετική και βοηθά στο να λυθούν ζητήματα που μπορεί να σε αγχώνουν. Οι άμεσες και έξυπνες λύσεις που δίνεις βοηθούν στην εξέλιξη πιθανών εκκρεμοτήτων ή υποχρεώσεων που πρέπει να διεκπεραιωθούν γρήγορα, αυτό είναι που σε χαρακτηρίζει.
Ερωτικά
Οι στιγμές με το ταίρι σου είναι μοναδικές καθώς νιώθετε ότι ανήκετε ο ένας στον άλλο και αυτό σε ηρεμεί στον απόλυτο βαθμό. Το πάθος κυριαρχεί και δίνει ανάσα φρεσκάδας στη σχέση. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός με το ενδιαφέρον που σου δείχνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, το να έρθεις σε επαφή και να εκφράσεις ότι νιώθεις στα σημαντικά πρόσωπα της ζωή σου δημιουργεί κλίμα σταθερότητας και ασφάλειας στις σχέσεις σου. Είναι σημαντικό να κρατήσεις ισορροπίας και να επικρατήσει αρμονία στο περιβάλλον που κινείσαι και αυτό το καταφέρνεις με ευκολία.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Οι συζητήσεις με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι οδηγούν σε σημαντικές λύσεις σε πιθανά ζητήματα που αντιμετωπίζετε. Η εργατικότητά σου δεν μπορεί να αμφισβητηθεί καθώς τα αποτελέσματα της δουλειάς σου είναι εμφανή και ικανοποιούν τους πάντες στον εργασιακό χώρο.
Ερωτικά
Οι ευαισθησίες σου γίνονται άμεσα αντιληπτές από το ταίρι σου. Δείχνεις και εσύ να καταλαβαίνεις τι ζητά από την αγάπη και αυτό είναι αρκετό για να ισορροπήσετε απόλυτα. Ο αδέσμευτος το φλερτ μπορεί να σε ανανεώσει, γι’ αυτό επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε εξιτάρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, τα κοντινά πρόσωπα κυριαρχούν και δεν αποκλείεται να σε εκπλήξουν ευχάριστα με τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς βλέπεις να αναγνωρίζουν οι γύρω σου αυτά που προσφέρεις, κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Οι οικονομικές συζητήσεις πρωταγωνιστούν στο εργασιακό περιβάλλον καθώς νιώθεις ότι μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που προσφέρεις. Δείξε κατανόηση λόγω των συνθηκών που υπάρχουν καθώς αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και θα δημιουργήσει εξαιρετικό κλίμα με τα πρόσωπα που έρχεσαι σε επικοινωνία.
Ερωτικά
Μην διστάσεις να αιφνιδιάσεις το ταίρι σου δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό για δύο που θα σας γεμίσει χαρά και θα φέρει υπέροχες στιγμές πάθους. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που δημιουργεί ασφάλεια και σταθερότητα με τις κινήσεις του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η διάθεση να εκφράσεις ότι νιώθεις στον κοντινό περίγυρο δημιουργεί ευχαρίστηση και αυτό φαίνεται και στον τρόπο που συμπεριφέρονται τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Απόλαυσε την κάθε στιγμή με αυτούς που σε γεμίζουν χαρά καθώς ανταποδίδεις στο έπακρο ότι σου προσφέρουν απλόχερα.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Οι εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν εξελίσσονται με εξαιρετικό τρόπο και αυτό σε γεμίζει αισιοδοξία για την πορεία τους. Έξοδα λόγω των ημερών μπορεί να προκύψουν, όμως τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει καθώς νιώθεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε όλα με επιτυχημένο τρόπο και χωρίς ιδιαίτερες σπατάλες.
Ερωτικά
Οι συζητήσεις σε προσωπικό επίπεδο λειτουργούν βοηθητικά για να λύσεις θέματα που μπορεί να προβλημάτισαν εσένα και το ταίρι σου τις προηγούμενες μέρες. Ο αδέσμευτος νιώθεις έτοιμος να αφεθείς σε κάτι καινούργιο στη ζωή σου και δεν θα διστάσεις να επικοινωνήσεις με το πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ, η διάθεση για επικοινωνία με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος γίνεται καλύτερη. Οι συζητήσεις δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα και τις απολαμβάνεις. Προσοχή στα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης λόγω νευρικότητας.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Παλιότερες οικονομικές απαιτήσεις μπορεί να σε προβληματίζουν έντονα. Ήρθε η στιγμή να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να κάνεις τους απαραίτητους σχεδιασμούς με την επιμονή και την υπομονή να κυριαρχούν. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα βοηθήσουν στο να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις.
Ερωτικά
Ο έντονος συναισθηματισμός κατακλύζει την σκέψη σου και μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια επηρεάζοντας δυσάρεστα την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στην επικοινωνία με νέο πρόσωπο που μπορεί να δείχνει η καλύτερη επιλογή για εσένα, όμως πιθανότατα να μην είναι.

Πηγή: e-zwdia.gr

COMMENTS

Όνομα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ,1732,ΑΝΔΡΑΣ,305,ΑΡΘΡΑ,772,ΑΣΤΕΙΑ,52,ΑΧΑΪΑ,383,ΓΥΝΑΙΚΑ,947,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,116,ΔΙΑΦΟΡΑ,409,ΔΙΕΘΝΗ,4431,ΕΘΝΙΚΑ,378,ΕΚΚΛΗΣΙΑ,47,ΕΛΛΑΔΑ,8067,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,486,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ,822,ΕΡΓΑΣΙΑ,105,ΖΩΔΙΑ,640,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,610,ΚΡΗΤΗ,580,ΚΥΠΡΟΣ,814,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,87,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,844,ΠΑΙΔΙ,292,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,344,ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,363,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,498,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2207,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,447,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,177,ΣΙΝΕΜΑ,87,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,984,ΣΧΕΣΕΙΣ,381,ΤΑΞΙΔΙΑ,366,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1058,ΥΓΕΙΑ,1038,ΧΡΗΣΙΜΑ,355,AUTOMOTO,542,LIFESTYLE,413,MEDIA,833,PEOPLE,94,VIRAL,293,
ltr
item
istioforos news: Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020
Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020
https://1.bp.blogspot.com/-Ee7g7K9LrKE/X4AHB4QUTNI/AAAAAAADOBo/YtOxZ8EbZOIG1F1Ig_teoaa-vCO5kZvoACLcBGAsYHQ/s320/zodia-imerisia-provlepsi-gia-ta-.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-Ee7g7K9LrKE/X4AHB4QUTNI/AAAAAAADOBo/YtOxZ8EbZOIG1F1Ig_teoaa-vCO5kZvoACLcBGAsYHQ/s72-c/zodia-imerisia-provlepsi-gia-ta-.jpg
istioforos news
https://www.istioforosnews.com/2020/10/12-9-2020.html
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/2020/10/12-9-2020.html
true
8450452528644144786
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συνέχεια.. Reply Cancel reply Delete by Home PAGES POSTS View All ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy